Кредит7 пропонують списання до 25000 гривень від загального боргу

Maria 2512

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
2
Бали
3
Maria 2512 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,шановні форумчани. Давно не писала,бо особливо нічого не змінилося. Всі мої шараги пишуть смс,тепер почали надсилати листи за адресою. За тіло ніхто не пропонує,можливо поки що. Та й платити всеодно немає чим. Сьогодні мені прийшло від Кредит 7.Тіло там було 14000. Скажіть,хто проходив цей шлях . Чого мені чекати далі? До чого морально готуватися? Допоможіть мені.

Вкладення

• Screenshot_2023-05-10-15-43-29-420_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2023-05-10-15-43-29-420_org.telegram.messenger.webp
    40.3 Кб · Перегляди: 457
Доброго дня,шановні форумчани. Давно не писала,бо особливо нічого не змінилося. Всі мої шараги пишуть смс,тепер почали надсилати листи за адресою. За тіло ніхто не пропонує,можливо поки що. Та й платити всеодно немає чим. Сьогодні мені прийшло від Кредит 7.Тіло там було 14000. Скажіть,хто проходив цей шлях . Чого мені чекати далі? До чого морально готуватися? Допоможіть мені.
Відразу зрозуміло що Давид єврей ))

Готуватись до купи нічого незначущих смс і листів. Прийшло-забанили-забули
Відразу зрозуміло що Давид єврей ))
Так тебе і тягне)))

Maria 2512, какое отношение кредит 7 имеет к ЗеКредит?? Лишь бы куда-нибудь втулить? Разделы для кого созданы?
Переношу в Кредит7

Maria 2512, Та ні до чого не готуватися. Знайшли чим голову забивати. Вище вам Гато написав що робити.

чекайте просто

У мене був повний ігнор
потім через деякий час прислали смс
Закрив за 80% від тіла )
взятий на початку війни

А подивіться що вони мені нині прислали...ще б кошти зайти до 20, я думаю пропозиція чудова, от лише думаю чи будуть кращі чи ні і чи як наберу їх в числах 22-23 травня сказати що маю кошти, чи не скажуть вони а все поїзд пішов ми вам пропонували і відправляли на пошту, тепер платіть з процентами))

Компанія пропонує Вам індивідуальні умови погашення заборгованості, а саме – зупинити нарахування відсотків та зафіксувати суму заборгованості 2974,58 грн. до 20.07.2023 року.
Внесення платежів згідно наступного графіку:
ДатаСума, грн.
20.05.2023991,00
20.06.2023991,00
20.07.2023992,58
Разом2974,58

Прострочення будь-якого з платежів зазначеного графіку призведе до анулювання домовленості щодо індивідуальних умов погашення заборгованості та поновленню нарахування відсотків.

Очікуємо на Вашу відповідь.

З повагою, команда Credit 7
А подивіться що вони мені нині прислали...ще б кошти зайти до 20, я думаю пропозиція чудова, от лише думаю чи будуть кращі чи ні і чи як наберу їх в числах 22-23 травня сказати що маю кошти, чи не скажуть вони а все поїзд пішов ми вам пропонували і відправляли на пошту, тепер платіть з процентами))

Компанія пропонує Вам індивідуальні умови погашення заборгованості, а саме – зупинити нарахування відсотків та зафіксувати суму заборгованості 2974,58 грн. до 20.07.2023 року.
Внесення платежів згідно наступного графіку:
ДатаСума, грн.
20.05.2023991,00
20.06.2023991,00
20.07.2023992,58
Разом2974,58

Прострочення будь-якого з платежів зазначеного графіку призведе до анулювання домовленості щодо індивідуальних умов погашення заборгованості та поновленню нарахування відсотків.

Очікуємо на Вашу відповідь.

З повагою, команда Credit 7

І тут же за 10 хв приходить ще один лист...хех, ну як на мене до 20 таку суму знайти ізі ще й оплата раз в місяць, що скажете форумчани? =)

"Шановний клієнт!
На сьогодні сума Вашої заборгованості становить 2 974,58 грн. Приймаючи до уваги Ваше фінансове положення компанія Credit7 (ТОВ «ЛІНЕУРА УКРАЇНА») іде Вам на зустріч та пропонує повернутись в графік всього за 974,75 грн.

Повернення в графік дозволить:

• Покращити кредитну історію;
  • Уникнути дзвінків від компанії щодо наявної заборгованості ;
  • Зменшити фінансове навантаження, адже для виходу з прострочки Вам зараз потрібно сплатити всього 974,75 грн, замість 2 974,58 грн.
  • Отримати можливість в подальшому користуватися послугами нашої компанії."

Balanar, звичайна реструктуризація. Не здивуюсь, якщо тіло там до 2000. Скоріше навіть 1500.
Буде пропозиція і після 20 числа. Але допишуть туди ще 300-500 грн.

Balanar, звичайна реструктуризація. Не здивуюсь, якщо тіло там до 2000. Скоріше навіть 1500.
Буде пропозиція і після 20 числа. Але допишуть туди ще 300-500 грн.
Тіло 2000...думаєте почекати ще чи вже кращого від них не буде?)
Мені б взагалі збс було з ними домовитися 28 числа навіть по 1000 в місяць, але мабуть буду чекати, лиш би не прислали листа "ми вам пропонували а ви не погодилися на пропозицію, більше пропозицій не буде платіть 2000 + проценти"

Лиш би не прислали листа "ми вам пропонували а ви не погодилися на пропозицію, більше пропозицій не буде платіть 2000 + проценти"
Стоит подождать. Не пришлют, таких предложений будет много. Особенно если их морозить. Будут и тело и меньше тела предлагать

Balanar, пропозиції будуть завжди. Але вони повинні бути на папері.
Якщо це реструктуризація, то це новий договір. Якщо це зменшення суми, то гарантійний лист.
На слово вірити не можна. Як і на смс, чи повідомлення в месенджерах.

Можете їм позвонити як будують гроші і самі запропонувати свої умови. Не погодяться - слати лісом. Рано чи пізно погодяться.

Balanar, пропозиції будуть завжди. Але вони повинні бути на папері.
Якщо це реструктуризація, то це новий договір. Якщо це зменшення суми, то гарантійний лист.
На слово вірити не можна. Як і на смс, чи повідомлення в месенджерах.

Можете їм позвонити як будують гроші і самі запропонувати свої умови. Не погодяться - слати лісом. Рано чи пізно погодяться.
Зрозуміло, дуже дякую за поради та відповідь, надіюсь сильно не вляпаюсь, головне щоб вони не тероризували та рідним близьким не дзвонили))
Стоит подождать. Не пришлют, таких предложений будет много. Особенно если их морозить. Будут и тело и меньше тела предлагать
І Вам дякую за відповідь )
Я таки глянув у кабінет кред7, там тіло 2к а тих 974 це вони хочуть з відсотками, теж думаю що поки почекаю поки на тіло погодяться і поки буде сума щоб закрити по тілу))

Зрозуміло, дуже дякую за поради та відповідь, надіюсь сильно не вляпаюсь, головне щоб вони не тероризували та рідним близьким не дзвонили))

І Вам дякую за відповідь )
Я таки глянув у кабінет кред7, там тіло 2к а тих 974 це вони хочуть з відсотками, теж думаю що поки почекаю поки на тіло погодяться і поки буде сума щоб закрити по тілу))
Не заходите больше в личный кабинет))

Не заходите больше в личный кабинет))
Бо вони потім дзвонять і кажуть щось типу "ми бачили ви намагалися зайти в особистий кабінет щоб опалити по кредиту, чому немає оплати?" так?))
Мені так дзвонили з аванс кредит )))))

Бо вони потім дзвонять і кажуть щось типу "ми бачили ви намагалися зайти в особистий кабінет щоб опалити по кредиту, чому немає оплати?" так?))
Мені так дзвонили з аванс кредит )))))
Да, увеличивается количество звонков. Не знаю что они там говорят, я с ним не общалась и в кабинет не заходила

Да, увеличивается количество звонков. Не знаю что они там говорят, я с ним не общалась и в кабинет не заходила
Я заходжу раз в тиждень, але бачу треба перестати бо все є на пошті, так то ще раз вдячний що заспокоїли =)

Шановні ,якщо 20 000 в кредит7 і немає чим віддавати , реально за 20тис будуть боротись сильно кошмарити і на суд ?

Назад
Угорі