Влад 11111111
Форумчанин
- Дописи
- 118
- Реакції
- 55
- Бали
- 193
Влад 11111111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Які вони борзі стали, ну. «Це не можливо»Добрий день, був застосунок кредит7 знайшли тільки що номер телефону батька і набрали його, з погрозами, що напишуть листа мені на роботу і назвали підприємство
Давно у вас просрочка?Добрий день, був застосунок кредит7 знайшли тільки що номер телефону батька і набрали його, з погрозами, що напишуть листа мені на роботу і назвали підприємство
Півтора місяці десьДавно у вас просрочка?
У мене вони досить швидко здалися. Може, що «тіло» було маленькеЇм пофіг. Вони падають на мороз, не хотять домовлятися і Ви на мороз. З часом, самі будуть бігати і просити хоча б тіло
А є тіло і який термін?У мене вони досить швидко здалися. Може, що «тіло» було маленьке![]()
Було «тіло» 2,5 чи 3 тис., вже не скажу. Менше ніж через місяць дали гарантійку за «тіло» і закрилаА є тіло і який термін?
Ви їх закрили?Вони , звісно, настирні бувають. Але за тіло, або півтіла( по списанню) можна закрити.
Так. Через 3+ місяціВи їх закрили?
Пів тіла?діставали оточення?Так. Через 3+ місяці
Влад, яке у Вас тіло?А є тіло і який термін?
Півтіла по списанню. Наче ці нікого не діставали. Лише на додатковий номер телефонували, який я лишалаПів тіла?діставали оточення?
Походу в них нові методи терору)бо того тижня мені влаштували шоу і підняли на ноги далеку родину номерів яких я навіть не маюПівтіла по списанню. Наче ці нікого не діставали. Лише на додатковий номер телефонували, який я лишала
Бачать, що методи криптопозик діють, то і собі давайПоходу в них нові методи терору)бо того тижня мені влаштували шоу і підняли на ноги далеку родину номерів яких я навіть не маю![]()
Мабуть,але вони не представляються і тим самим не можливо на них пожалітись)Бачать, що методи криптопозик діють, то і собі давай![]()
В мене було тіло 10к. Вимкнув повний ігнор та через 5-6 місяців вже клянчили хоча б 8к. Гроші на тіло було, але я сказав що є тільки 6к. Домовилися за 6к. Отримав гарантійку та сплатив по реквізитах і додав коментар: сплата ро гарантійному листу та номер договору. Так, телефонували матері, але та їх послала. Наче ще на 3-му місяці було письмо по типу «досудова вимога».У мене вони досить швидко здалися. Може, що «тіло» було маленьке![]()