Віка1992
Форумчанин
- Дописи
- 191
- Реакції
- 59
- Бали
- 68
Віка1992 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прівет , розкажу свою історію за гофінго. Взяла кредит на суму 4200 в липні 2019. Поначало оплачувала , мене залякували ті придурки , заплатила була суму 17500 . Потім ще ж тіло лишилося, платити не було чим . Набігло 25 000. Дзвонили погрожували , я написала в нацком, урядову . Мені прийшла відповідь через 2 тижня, що просто вони немають ліцензію. І все . Ніяких змін не було. Дзвонили вони дальше , писали в вайбер що моє єб*ло розішлють по всьому району з надписом мошеницца. І фото паспорта . Я нічого не відписувала , морозилась. Потім якийсь х*р через 3 тижня написав мені і чоловіку що давайте реструктуризацію зробимо , ( плати тіпа 15 кусків а остальне розіб'ємо ще 10000 на 2 платежі) я написала , що не буду. Що написала в нацком, в прокуратуру, в міліцію на них , і скинула скрін йому відповіді з урядової. На що він мені вислав смайлик що тіпа сміється , і сказав що я наївна їм нічого за це не буде, і що мені піз*да. Плати тіпа. Чоловіку написав тоже що він вказаний як поручитель. Мій написав , що хай не звездить, що за наклип тоже буде відповідати і за погрози і що буде суд. Той х*р знову відправив смайлик. Потім мовчання 2тижня. Сьогодні прийшла мені смс що мій кредит закритий, і оплочений. І доступна нова позика )))) що я можу сказати- посилайте їх нах , морозьтесь . І все буде нормально!!!!.
посилайте їх нах , морозьтесь . І все буде нормально!!!!.