Кредит який не брали

• Автор теми Автор теми ira123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 733

ira123

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
44
Бали
33
ira123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допустимо колись ми покриємо свої кредити. А де гарантія того що на когось із нас хтось не візьме кредит? По своїй кредитній історії я бачу нові запити на кредит які я не робила.Добре що їх не дають тому що погана кредитна історія. Але чисто так теоретично якщо я оплачу свої займи де гарантія????

Допустимо колись ми покриємо свої кредити. А де гарантія того що на когось із нас хтось не візьме кредит? По своїй кредитній історії я бачу нові запити на кредит які я не робила.Добре що їх не дають тому що погана кредитна історія. Але чисто так теоретично якщо я оплачу свої займи де гарантія????
Гарантій нажаль ніяких немає.

А ви що вже закрили просрочки???
Ваша кредитна історія ще довго буде у статусі "дефолт"
В УБКІ є така послуга як Freeze, на запит про вашу кркдитну істрію, фінустанові приходить відповідь, що ви не бажаєте оформляти на разі позику. Але це теж не 100% захист

в тему дуже. дізналась, що на мене уже оформлені два кредити в компаніях, які закрила два роки назад. в майкредіт і єврогроші. у мене є всі квитанції и скрини с повідоммлень, що кредит закритий. а тепер почалися дзвінки, що 2 чи 3 місяці назад я взяла 5000 в єврах і не точно не знаю скільки 3 чи 4 в майкредитах. доступу до кабінету у мене немає. хто взяв, куди і як - я не знаю. приходять смс, що у мене прострочка

Я ще нічого не закрила. Але за нову інформацію дякую.
в тему дуже. дізналась, що на мене уже оформлені два кредити в компаніях, які закрила два роки назад. в майкредіт і єврогроші. у мене є всі квитанції и скрини с повідоммлень, що кредит закритий. а тепер почалися дзвінки, що 2 чи 3 місяці назад я взяла 5000 в єврах і не точно не знаю скільки 3 чи 4 в майкредитах. доступу до кабінету у мене немає. хто взяв, куди і як - я не знаю.
Що тепер робити будете?

приходять смс, що у мене прострочка
Що робити будете?
Давайте тепер думати як себе захистити.!!!

в тему дуже. дізналась, що на мене уже оформлені два кредити в компаніях, які закрила два роки назад. в майкредіт і єврогроші. у мене є всі квитанції и скрини с повідоммлень, що кредит закритий. а тепер почалися дзвінки, що 2 чи 3 місяці назад я взяла 5000 в єврах і не точно не знаю скільки 3 чи 4 в майкредитах. доступу до кабінету у мене немає. хто взяв, куди і як - я не знаю. приходять смс, що у мене прострочка
Ну вот собственно очередное подтверждение того, что сама сфера онлайн-кредитования является полной авантюрой, которая никем никак не регулируется, в первую очередь государством.
Так что все эти даже гарантийные письма, справки о закрытии - ничто по факту.
Если у каждого рядового сотрудника любой шараги - есть все данные, сканы документов и т. д. и с этими данными можно через пол года - год оформлять новые займы не взирая ни на какие просрочки - смысл вообще их закрывать?! ? :confused:

Та сама історія! Я писала про це вчора : Не брал, но должен. Есть такие?
Ну вот собственно очередное подтверждение того, что сама сфера онлайн-кредитования является полной авантюрой, которая никем никак не регулируется, в первую очередь государством.
Так что все эти даже гарантийные письма, справки о закрытии - ничто по факту.
Если у каждого рядового сотрудника любой шараги - есть все данные, сканы документов и т. д. и с этими данными можно через пол года - год оформлять новые займы не взирая ни на какие просрочки - смысл вообще их закрывать?! ? :confused:
По всім закритим кредитам, за два роки, жодного підтвердження про закриття не отримали! В нашому місті цих кАнтор немає((

Останнє редагування:

5000 в евро? Или в шараге "еврогроши"?

Если ты не брал кредит можно спокойно с банком все решить и они закроют кредит за тебя вродк так

Гарантія закінчилась після надання самими нами ПД цим аферистам. Самі винні. Будь-який вчинок має наслідки...

Назад
Угорі