Кредит від моно судові витрати

• Автор теми Автор теми Ганно
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

Ганно

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Ганно не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора шановні юристи. Маю кредитні гроші в монобанку 13000 грн. Платила до 22 року мінімальн платежі,після обставини змінились по зрузумілим причинам.За рік сумма процентів вирісла до 17000, 300 днів простроченого платежа,в березні цього року оплатили до 13000 і просили щоб платить частково по 4000 на місяць. Сказали платіть але це не відміняє того що банк подасть до суду.Сьогодні надійшло повідомлення що з вас стягнуто 3000 грн судові витрати!! Я не знаю що робить,просто у розпачі!! Двоє малих дітей,нерухомості немає,нічого не має,що було б моїм,я не працюю тільки чоловік,ввн і сплачує цей кредит. Питання в тому,як скоро після цього повідомлення надійде лист до суду і якщо не явитися які наслідки?? Суд вони виграють 100% ,бо ми не платили і ми це знаєм.

Суд вони виграють 100% ,бо ми не платили і ми це знаєм.
Ой далеко не факт, если грамотно защиту строить. Как раз по монобанку не мало положительных решений!
Если проиграете - просто заблокируют счета банковские если не платить, и все. Больше у вас ничего нет. Конца света не будет.

Обратитесь к адковату, как минимум кто-то сможет обеспечить консультацию, даже бесплатную. На форму их полно (наверное). И не надо расстраиваться заранее. Кредит - не конец света/жизни и прочего.
Есть много других важных вещей в жизни.

Ой далеко не факт, если грамотно защиту строить. Как раз по монобанку не мало положительных решений!
Если проиграете - просто заблокируют счета банковские если не платить, и все. Больше у вас ничего нет. Конца света не будет.
Якщо не з'явитися на суд чим це грозить? Готова виплатити 6000грн. з 12. Чи вплине це на рішення суду як вважаєте?

Якщо не з'явитися на суд чим це грозить? Готова виплатити 6000грн. з 12. Чи вплине це на рішення суду як вважаєте?
Заплатіть ці 6 адвокату. І борг за рішенням суду може зникнути.
І 6 повернуть

Нет, не повлияет. Либо платите все либо не платите вообще, иначе деньги на ветер. Про последствия я написал в первом сообщении.

Назад
Угорі