Кредит в монобанк

• Автор теми Автор теми Vladislav2285
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 349

Vladislav2285

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
Vladislav2285 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, маю кредит в монобанку на суму 82000 грн, напряму не хочуть погодитись на реструктуризацію, так як виходив в просрочку на два місяці та нараховує тепер подвійні відсотки , та відсотки по кредиту більші за мінімальний платіж.
Чи можливо до когось звернутися щоб допомогли оформити реструктуризацію кредиту та скільки буде коштувати?

Доброго дня, маю кредит в монобанку на суму 82000 грн, напряму не хочуть погодитись на реструктуризацію, так як виходив в просрочку на два місяці та нараховує тепер подвійні відсотки , та відсотки по кредиту більші за мінімальний платіж.
Чи можливо до когось звернутися щоб допомогли оформити реструктуризацію кредиту та скільки буде коштувати?
Вони самі пропонують реструктуризацію, але часу потрібно більше

Вони самі пропонують реструктуризацію, але часу потрібно більше
Але вони нараховують подвійні відсотки, тобто 6.2% нібито за перевищення кредитного ліміту, хоча за договором вони можуть це зробити якщо прострочення було 91 день і більше, але в мене було два місяці лише прострочення

Але вони нараховують подвійні відсотки, тобто 6.2% нібито за перевищення кредитного ліміту, хоча за договором вони можуть це зробити якщо прострочення було 91 день і більше, але в мене було два місяці лише прострочення
Ось я не памʼятаю, як вони потім рахують, коли пропонують розбити суму. Але слідкуйте у додатку та час від часу пишіть менеджеру стосовно цього. Має бути норм пропозиція ☝️

вот такое пишет моно
На жаль, добровільне врегулювання заборгованості за законом "Про споживче кредитування" поширюється тільки на договори, укладені до 24 лютого 2022 року. Ваш кредитний договір укладено пізніше, тому запропонувати таке врегулювання не можемо.

при цьому карта була відкрита до 22 року - а потім було продовження договорю
просрочка десь 2 месяці
чекати ?
погодять реструктурізацію?

вот такое пишет моно
На жаль, добровільне врегулювання заборгованості за законом "Про споживче кредитування" поширюється тільки на договори, укладені до 24 лютого 2022 року. Ваш кредитний договір укладено пізніше, тому запропонувати таке врегулювання не можемо.

при цьому карта була відкрита до 22 року - а потім було продовження договорю
просрочка десь 2 месяці
чекати ?
погодять реструктурізацію?
Собирайте деньги уже сейчас. 2 месяца очень мало. Если есть другие мфо/банки, по которым светит суд и исполнительное, я бы вообще не спешила с реструктуризацией

Назад
Угорі