Miloan Кредит в Мілоан (ТОВ «ФК «ЕЛ.ЕН.ГРУП»)

• Автор теми Автор теми vitalik78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 743

vitalik78

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
18
Бали
133
vitalik78 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ще на початку 2024 року взяв кредит в Мілоан і Тенго, на 5000 і 3000, спочатку сплачував відсотки, потім реструктуризував на невигідних умовах, там була вся сума з відсотками більше 12000 і 8000, потім надоїло і не було грошей, тому не платив, пізніше запропонували закрити за тіло + 500 грн, але не було грошей, тому в вересні 2024 їх продали ТОВ «ФК «ЕЛ.ЕН.ГРУП», вони не двонили ні до мене ні до рідних, лише писали на пошту і присилали листи щоб оплатив, тіло з відсотками (були такі самі як в момент продажу, нічого додатково не нараховували), потім пропонували розбити на кілька платежів, але на тіло не йшли, тому я їх ігнорував, в грудні 2024 написали щось типу "увійдіть в новий рік без боргів" і запропонували закрити за 2 тіла на любу кількість патежів, я відповів, що лише за тіло, і після цього від них нічого не чути.
Хтось з таким стикався?

ще на початку 2024 року взяв кредит в Мілоан і Тенго, на 5000 і 3000, спочатку сплачував відсотки, потім реструктуризував на невигідних умовах, там була вся сума з відсотками більше 12000 і 8000, потім надоїло і не було грошей, тому не платив, пізніше запропонували закрити за тіло + 500 грн, але не було грошей, тому в вересні 2024 їх продали ТОВ «ФК «ЕЛ.ЕН.ГРУП», вони не двонили ні до мене ні до рідних, лише писали на пошту і присилали листи щоб оплатив, тіло з відсотками (були такі самі як в момент продажу, нічого додатково не нараховували), потім пропонували розбити на кілька платежів, але на тіло не йшли, тому я їх ігнорував, в грудні 2024 написали щось типу "увійдіть в новий рік без боргів" і запропонували закрити за 2 тіла на любу кількість патежів, я відповів, що лише за тіло, і після цього від них нічого не чути.
Хтось з таким стикався?
Стикався з чим?

Ну пропозиції такі я отримував, тіло не хочуть. Ну нє так нє. Якось переживу

Я брала кредит в Мілоан ще в 2019 році. Також пропонували за 2 тіла закрити у 2020, я не погодилася, то тиша і досі.

Стикався з чим?

Ну пропозиції такі я отримував, тіло не хочуть. Ну нє так нє. Якось переживу
маю на увазі, що після того, що відмовився платити 2 тіла вони просто перестали писати, бо пройшо 7 місяців і взагалі нічого не чути від них

Я брала кредит в Мілоан ще в 2019 році. Також пропонували за 2 тіла закрити у 2020, я не погодилася, то тиша і досі.
Зрозуміло, дякую за інформацію.
Ну раз їм не треба, то нема за, що переживати))

Через рік мені ЕЛ.ЕН.ГРУП запропонували тіло (по старфін та сан - 5 і 7 тис.)

Останнє редагування:

А мені приходять листи з пропозицією тіло + штраф, 4+3 , і не скидують
І в кожному листі пишуть про початок примусового стягнення, тобто судом погрожують)
І так по чотирьом конторам з однієї компанії- Тенго, Панго, Мілоан, Аміго
40 днів прострочення

А мені приходять листи з пропозицією тіло + штраф, 4+3 , і не скидують
І в кожному листі пишуть про початок примусового стягнення, тобто судом погрожують)
І так по чотирьом конторам з однієї компанії- Тенго, Панго, Мілоан, Аміго
40 днів прострочення
Я якраз за ці всі компанії я хвилююся,пішли перші дні протермінування,вже погрожують судом

Назад
Угорі