Кредит в криптовалюті видається без застави?

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 320

Ivanka

Форумчанин
Дописи
307
Реакції
129
Бали
5125
Ivanka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт я давно теж була в боргах мфо.Зараз в цьому застряла близька мені людина.Її батьки все закрили по мфо,але вона мовчить і бреше що все закрито ,приходили смс по криптокредитах.Скажіть будь ласка чи могли їй дати кредити в крипті?Чи для цього треба мати заставу в криптовалюті?І які є контори цих кредиторів ,щоб ми могли перевірити її по боргах з телефону

Іванка,а Ви як оперативник з досвідом.....подругу "флажками обкладаєте"...

Іванка,а Ви як оперативник з досвідом.....подругу "флажками обкладаєте"...
В якому сенсі?Сама була в цьому і хочеться допомогти , батьки майже 400 тис заплатили по мфо.Вона набрала нові.В мене в свій час був лише форум і 0 підтримки.

Всім привіт я давно теж була в боргах мфо.Зараз в цьому застряла близька мені людина.Її батьки все закрили по мфо,але вона мовчить і бреше що все закрито ,приходили смс по криптокредитах.Скажіть будь ласка чи могли їй дати кредити в крипті?Чи для цього треба мати заставу в криптовалюті?І які є контори цих кредиторів ,щоб ми могли перевірити її по боргах з телефону
Так, криптуни дають усім. А від кого саме повідомлення?

Кріпсі і біткепітал

В якому сенсі?Сама була в цьому і хочеться допомогти , батьки майже 400 тис заплатили по мфо.Вона набрала нові.В мене в свій час був лише форум і 0 підтримки.
пусть сама из этого вылазит... пока не начнет ценить деньги и помощь... это будет бесполезно...

Назад
Угорі