Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Майже 2 роки прострочена я змінив телефон це просто через те що вкрали мій старий телефон з цим номером минулого літа приходили 2 листа а зараз кредит є але не приходить листи з минулого року і недзвонять
Для початку варто почитати подібні теми. Їх багатенько тут є.
У всіх темах стосовно спілкування з колекторами і подібними дзвонарями радять одне - не спілкуватись. Зовсім. Ніяк. Ще краще - змінити сім карту.
Також не варто заходити в особистий кабінет. Це нічого не змінить. Тільки дзвінків більше буде.
Розкажіть батькам, дружині. Ці далі не дзвонять.
Через пару місяців запропонують тіло і незначний відсоток. Або ж подадуть в суд.
Майже 2 роки прострочена я змінив телефон це просто через те що вкрали мій старий телефон з цим номером минулого літа приходили 2 листа а зараз кредит є але не приходить листи з минулого року і недзвонять
Та в тому прикол што у меня другий номер і один гол не звонят і не пришилают листи
А тю, у вас еще старый договор - то вообще расслабьтесь и не парьтесь. Если есть желание закрыть - то можете сами им написать ваши условия на почту, может и примут. А нет - то их проблемы.
Я думал вы недавно у них брали.
Та в тому прикол што у меня другий номер і один гол не звонят і не пришилают листи
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.