Наталія1993
Форумчанин
- Дописи
- 92
- Реакції
- 22
- Бали
- 5065
Наталія1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто боровся з Монетка?що можна від них очікувати?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки у Вас ррострочка?3 к брал, звонил робот мне в первые дни просрочки и все.
почти годСкільки у Вас ррострочка?
Получила письмо от Кредит экспрес от Монетки, сообщают о визите, подскажите они приезжают? В городе есть конторка КЭкспреспочти год
А прозвон у Вас був? Скільки чвсу? Мені пофік, колег задовбують.5 месяцев просрочки . На договоры не идут. Пока жду. Брала 3, хотят 12500
Довго дзвонили на роботу? В мене та сама ольга всіх дісає.Борюся з Монеткою і зараз...взяла 3000грн 14.06...був один платіж 1400грн...перше були смс і дзінки...потім на вайбер писав чудак що він підготовлює документи до суду сума була 11170грн...пропонували заплатити 7500 а решту спишуть....але грошей немає тому написала що хай подають до суду,розмова з ним на тому закінчилася...була тиша десь тижні 2-3....а тоді почався ужас з їхної сторони.Деяка панянка почала писати погрози на вайбер підписана Ольга Александровна,подивившись що я на них нереагую взяла фото з фейсбуку і зробила колаж з написом "шо я збираю гроші на лікуваня мамі(прізвище та імя) від сифілісу і ціна моїх секис послуг" розіслала кільком контактам або у вайбер або в месенджер, поставила на автопродзвон сім'ю та роботу,ше через тиждень добралися до родичів і всім говорять шо я їх вказувала поручителями,ше багато можна писати але в підсумку--я написала заяву в поліцію за погрози,наклеп та зазіхання на права та гідність людини,поздвонила та написала на урядову гарячу лінію за погрози мені та дітям,написала в нацком електроне зверненя і в нацком через урядову гарячу лінію(рішення трохи швидше приймають),всі мої дома знають шо це шахраї і знають шо є заява в поліцію,говорила з юристом шо можна подавати в суд за наклеп,погрози,приниженя тре тільки заключення поліції....тож чекаю заключення і все можливо що подам в суд на відшкодуваня моральної шкоди...вот така моя історія....
Прозвоним начался на 5-ц месяц. Неделю звонили родителям с 8:00и до обеда и нашли двух соседней. Потом снова затихлиА прозвон у Вас був? Скільки чвсу? Мені пофік, колег задовбують.
Вже десь тиждень,до тата раз 40на деньДовго дзвонили на роботу? В мене та сама ольга всіх дісає.
У меня тишина была почти год. Думала самые тихие, было пару писем. Звонками не доставали совсем. Сегодня сюрприз. Пришли по почте Постановы от частного исполнителя про стягнення основноі винагороди. Как говорится "в тихом омуте черти волятся". Я в шоке. Отдала юристу чтоб посмотрела и что дальше с этим делать.Прозвоним начался на 5-ц месяц. Неделю звонили родителям с 8:00и до обеда и нашли двух соседней. Потом снова затихли
ОспариватьУ меня тишина была почти год. Думала самые тихие, было пару писем. Звонками не доставали совсем. Сегодня сюрприз. Пришли по почте Постановы от частного исполнителя про стягнення основноі винагороди. Как говорится "в тихом омуте черти волятся". Я в шоке. Отдала юристу чтоб посмотрела и что дальше с этим делать.
Юристы озвучили свои услуги, так я думаю что 20% с зарплаты выгоднее будет.Оспаривать