Кредит списав кошти з картки

• Автор теми Автор теми Алі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 2K
Даже был случай у человека 0 на карте так ему шарага карту в минус загнала
І не один
В тому числі в мене особисто дебетову ( для виплат ) картку де жодних кредитних ліній не прив'язано було.
Якщо в мене звичайна карта для виплат, як її можна загнати в мінус?
Овердрафт.
Довідку про закриття вимагайте
[POSTS=10000]Або оформляйте новий і поверніть кошти собі))[/POSTS]

І не один
В тому числі в мене особисто дебетову ( для виплат ) картку де жодних кредитних ліній не прив'язано було.

Овердрафт.
Я не могу ее перевыпустить. Гребанный приват требует от меня справки о доходах так как я связана с публичной политической особой.

Я не могу ее перевыпустить. Гребанный приват требует от меня справки о доходах так как я связана с публичной политической особой.
Заблокуйте її.
Видаткові операції будуть недоступні, але на вхід все працюватиме. Знімайте або перекидайте при потребі... але це як тимчасова міра, бо це напрягає.

В привате можно диджитал карту открыть онлайн за минуту, и пользоваться через телефон.

Заблокуйте її.
Видаткові операції будуть недоступні, але на вхід все працюватиме. Знімайте або перекидайте при потребі... але це як тимчасова міра, бо це напрягає.
Тобто якщо я на цю карту отримую допомогу від держави, я зможу її перекинути в додатку на іншу карту?

А що саме не законно?
автосписання. і що що в договорі прописано? договір не = закон
А що саме не законно? Ви підписуєте договір, де це прописується, якщо не прописується, то це не законно, але хто ті договори читає)
Порядок надання згоди на виконання платіжної операції визначається договором між платником та надавачем платіжних послуг платника. Перед отриманням згоди платника на виконання кожної платіжної операції надавач платіжних послуг зобов'язаний здійснити посилену автентифікацію користувача.
не кредитним договором із шарагою, а договором банківського обслуговування із банком, в якому випущена картка

Останнє редагування:
Шановне панство, підкажіть, така ситуація, маю декілька кредитів, всі просрочені, плачу по можливості, коли пропонують тіло.
Якись із кредитів зняв кошти з картки, по 400, по 800 грн, в цілому 7 тисяч. Помітила пізно, на жаль.
Судів не було, виконавчих впроваджень теж. Чи законно це?
Чи є сенс закрити картку і відкрити нову? Чи з неї теж можуть зняти кошти?
МФО і закон)Ні,не чули)
Саме перше що ви повинні були зробити,коли пішли в протермінування,так це закрити рахунки засвічені в МФО.

І що цікаво,розуміють і все одно лізуть в це пекло....
Ну ,теж за тиждень підчитував ,але не було можливості - роботою нагрузили так ))) а дурні написано багато і нової,і не всі знаходять форум вчасно
пфф , всі нові то пиль , саме норм то теми з бітами . там діііііч
Тихенько ,розберемось 🤣

Назад
Угорі