ClickCredit Кредит "списаний". Чи не продадуть колекторам після закриття?

• Автор теми Автор теми xola
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 800

xola

✩ Premium ✩
Дописи
1166
Реакції
1345
Бали
578
xola не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
26 серпня закрив клік кредит за тіло, вирішив перевірити сьогодні убкі і побачив що замість закритий, пише списаний
Написав у підтримку кажуть, списаний тому що закритий за лояльні умови?!?
По убкам дата останього оновлення по кредиту 26, в день коли я його закрив. Так от питання, перед продажом кредиту у факторингові компанії, чи змінюється якось статус кредита на убках? Бо в мене така думка зявилась цікава, що ніби я в останній момент закрив кредит і вони вже були готові його продавати, тому і тіло запропонували, хоча я в самому початку пропонував їм тіло + 1000
Так і що робити з ним далі, писати в убкі з довідкою про закриття, чи писати кредитору з проханням щоб він вніс інформацію в убкі?

Amaterasu, не переймайтеся, в них все норм з адекватністю. Щоб після закриття його продали колекторам, я такого не бачив від цієї компанії (Клік, монто, майкредит)

*update
Після скарги в убкі кредит зі статусу "списаний" перевели у статус закритий
-1
Вітаю, бачив на форумі, що закрили кліккредіт написавши їм на пошту, не підкажете будь ласка що саме написали?

шоб закрили за тіло +1к)
Ось почав теж закривати всі свої мфо, дякую вам та цьому форуму за всю інформацію

Клік - 950 тіло, хочуть 3654
Майкредит - 500, хочуть 1264
Договори від 15.07.25, був повний ігнор дзвінків, думаю майкредит закрити за їхніми умовами, а з кліками би ще домовитись

Ось почав теж закривати всі свої мфо, дякую вам та цьому форуму за всю інформацію

Клік - 950 тіло, хочуть 3654
Майкредит - 500, хочуть 1264
Договори від 15.07.25, був повний ігнор дзвінків, думаю майкредит закрити за їхніми умовами, а з кліками би ще домовитись
Ооо, ты совсем новичок на долговом фронте. Вроде, смешные долги, но хорошо, что они всего лишь такие.

Ооо, ты совсем новичок на долговом фронте. Вроде, смешные долги, но хорошо, что они всего лишь такие.
нда уж... может поменяемся... ему мой набор долгов на пол ляма вместе с банками.. а мне эту фигню...

Назад
Угорі