Кредит плюс вспомнил про меня

• Автор теми Автор теми DMV
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

DMV

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
24
Бали
1790
DMV не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день УВАГА!!! у Вас є остання можливість для уникнення негативних наслідків та добровільного погашення боргу. Ми пропонуємо закрити кредит зі ЗНИЖКОЮ за 7000,00 грн.тіло кредита одним платежем.Або оформити реструктуризацію на 9000 по 2250 грн на 4 місяці, але перший платіж потрібно здійснити 18.08.2021. ЗАЛИШОК СПИШУТЬ!!!!! За вимогою направляємо гарантійний лист..Якщо жоден варіант вам не підходить, - то списання по вашому договору більше ніколи не буде актуальним та Кредитор для захисту свої прав на свій розсуд вчинить одну із наступних юридичних дій:
1. Звернеться до суду з позовною заявою про стягнення заборгованості в повному обсязі;
2. Ініціює процедуру вчинення виконавчого напису нотаріусом;
3. Здійснить відступлення права вимоги за Вашим кредитним договором.
Сподіваюсь ви зробите правильне рішення і питання буде закрито вчасно. creditplus.ua/d/A76AMIZ9
Деталі за номером 0443610145, 0800 753 363
Денег нет, но вы держитесь. Реально не знаю, что делать? Может подскажите

Через сколько после первой просрочки они прислали это? Это по почте или смс?
Я тут новичок, также интересует ответ на этот вопрос, первые дни прострочки.

Добрий день УВАГА!!! у Вас є остання можливість для уникнення негативних наслідків та добровільного погашення боргу. Ми пропонуємо закрити кредит зі ЗНИЖКОЮ за 7000,00 грн.тіло кредита одним платежем.Або оформити реструктуризацію на 9000 по 2250 грн на 4 місяці, але перший платіж потрібно здійснити 18.08.2021. ЗАЛИШОК СПИШУТЬ!!!!! За вимогою направляємо гарантійний лист..Якщо жоден варіант вам не підходить, - то списання по вашому договору більше ніколи не буде актуальним та Кредитор для захисту свої прав на свій розсуд вчинить одну із наступних юридичних дій:
1. Звернеться до суду з позовною заявою про стягнення заборгованості в повному обсязі;
2. Ініціює процедуру вчинення виконавчого напису нотаріусом;
3. Здійснить відступлення права вимоги за Вашим кредитним договором.
Сподіваюсь ви зробите правильне рішення і питання буде закрито вчасно. creditplus.ua/d/A76AMIZ9
Деталі за номером 0443610145, 0800 753 363
Денег нет, но вы держитесь. Реально не знаю, что делать? Может подскажите
Если нет денег, то и вопрос сам собой отпадает. Если есть возможность - требуйте гарантийное письмо.

Через сколько после первой просрочки они прислали это? Это по почте или смс?
Я тут новичок, также интересует ответ на этот вопрос, первые дни прострочки.
Спустя 5 месяцев, прислали в вайбере, потому что дозвонится не могут (телефон разрывается сегодня)

Спустя 5 месяцев, прислали в вайбере, потому что дозвонится не могут (телефон разрывается сегодня)
Точно так же трезвонили мне в день финального предложения, следом прислали сообщение в вайбер. Попробуйте договориться, чтобы первый взнос был в конце месяца или начале следующего, например. Они идут на уступки. А так, если Вы знаете, что денежек не будет, то конечно и договариваться не о чем.

Точно так же трезвонили мне в день финального предложения, следом прислали сообщение в вайбер. Попробуйте договориться, чтобы первый взнос был в конце месяца или начале следующего, например. Они идут на уступки. А так, если Вы знаете, что денежек не будет, то конечно и договариваться не о чем.
Спасибо большущее за информацию

DMV, по началу просрочки да, уговаривала шоб проценты скинули, об этом форуме ещё не знала, потом совсем общаться перестала, и они сами на Вайбер писали предложения через время , я отвечала, но денег не было и смысл продолжать общение если конкретно не могу ответить когда заплачу тело им.

мне кредитплюс на 50 дней просрока сделали предложение. согласилась и они даже ждали зп.

Назад
Угорі