Кредит плюс возврат денег за Пролохации

• Автор теми Автор теми Lelyaspring
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Lelyaspring

Форумчанин
Дописи
705
Реакції
580
Бали
5255
Lelyaspring не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите пожалуйста новичку, хочу закрыть кредит плюс, но проЛоХации делала много много раз... можео ли как то вернуть эти денькши,хоть как то попробовать написать в Нацком? Или дохлый номер? Помогите советом плиз

Подскажите пожалуйста новичку, хочу закрыть кредит плюс, но проЛоХации делала много много раз... можео ли как то вернуть эти денькши,хоть как то попробовать написать в Нацком? Или дохлый номер? Помогите советом плиз
Пишите конечно, потратите гривень 20 на заказное письмо и всё, пишите мало ли... Нацкомфин помогает но как кому, здесь много есть тем на эту тему.
Ищете образец здесь на сайте.

Да, я хочу его закрыть, а потом написать на них, чтобы вернули деньги за пролонгации, так нельзя?

Понятно, ну чем черт не шутит, попробую,как закрою
Я звонила на гарячу урядову лінію, скаржилась на кредит+ за їх погрози, і тому подобноє. Тим паче я пролонгаціями віддала їм майже 20000. З урядової лінії перекинули це питання в НБУ. Прийшла офіційна відповідь, де вказано, що НБУ не має до них ніякого відношення, і що НБУ не надавало даній структурі навіть ліцензію. Тобто я листа я зрозуміла, що працюють вони не законно.

Я звонила на гарячу урядову лінію, скаржилась на кредит+ за їх погрози, і тому подобноє. Тим паче я пролонгаціями віддала їм майже 20000. З урядової лінії перекинули це питання в НБУ. Прийшла офіційна відповідь, де вказано, що НБУ не має до них ніякого відношення, і що НБУ не надавало даній структурі навіть ліцензію. Тобто я листа я зрозуміла, що працюють вони не законно.
Я теж писала в НБУ,і такого самого листа отримала ,вони поки не контролюють фінансові установи ,і ліцензію вони отримали від Національного комітету фінансових послуг.Туди і треба писати .
Я теж писала в НБУ,і такого самого листа отримала ,вони поки не контролюють фінансові установи ,і ліцензію вони отримали від Національного комітету фінансових послуг.Туди і треба писати .
І на урядову я писала,і в поліцію ,і в Нацком,але відповідь отримала ,що все вірно нараховано ,Якось так .

ТО їм можна писати на декілька МФО чи тільки на 1?

ТО їм можна писати на декілька МФО чи тільки на 1?
Можна писати на всі ,які маєте ,але після відправленого звернення дзвоніть і питайте чи зареєстрували .Хоча я вже мало вірю після їхніх відповідей ,що вони стають на захист людей .

А как от кредит + добиться сколько я им заплатила этих пролонгацій, в кабинеты инфы нет, по выпискам не видно кому именно платила

А как от кредит + добиться сколько я им заплатила этих пролонгацій, в кабинеты инфы нет, по выпискам не видно кому именно платила
У мене смс в телефоні збережені ,тому я навіть суми і дату чітко вказувала в зверненні,а Ви як проплачували ?

У мене смс в телефоні збережені ,тому я навіть суми і дату чітко вказувала в зверненні,а Ви як проплачували ?
Через их кабинет и отчёты мне в приват приходили, заказала выписку там только сумы, а кому нет...

Я писала им запрос, они ответили что вопрос передан в Юр отдел. Сегодня когда общалась по поводу просрочки, они спросили зачем мне эта информация,и дали понять что я не имею права ею интересоваться.
У меня в банкинге отражаются оплаты по кредит +.

Я писала им запрос, они ответили что вопрос передан в Юр отдел. Сегодня когда общалась по поводу просрочки, они спросили зачем мне эта информация,и дали понять что я не имею права ею интересоваться.
У меня в банкинге отражаются оплаты по кредит +.
возможно из за того что у меня интернет картка я не вижу кому плажеж стоит lipPlay # такой то и все, а кому этот плажеж нету ничего

Назад
Угорі