Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Навряд чи вам вдасться повернути ці кошти.Прийшла пенсія , вже через годину кредит плюс самовільно закрив "борг" 2500, брав до війни 600 грн. Наскільки це правомірно і кули звертатись зі скаргою ? Наперед дякую
Пенсию на почту. С приватом не иметь никаких дел да и с остальными банками при кредитахПрийшла пенсія , вже через годину кредит плюс самовільно закрив "борг" 2500, брав до війни 600 грн. Наскільки це правомірно і кули звертатись зі скаргою ? Наперед дякую
Якщо у вас є ще мфо терміново перевипустіть картку.Прийшла пенсія , вже через годину кредит плюс самовільно закрив "борг" 2500, брав до війни 600 грн. Наскільки це правомірно і кули звертатись зі скаргою ? Наперед дякую
Пенсія для мене не смертельно, проте сам факт що списують з цієї карти дивує.кредитів не багато і срок півтори роки + (в свій час багато оплатив за тіло, залишись лише самі упороті), щоб перевипустити треба звертатись до пенсійного фонду ?Якщо у вас є ще мфо терміново перевипустіть картку.
Багато які мфо можуть списувати гроші.
НіПенсія для мене не смертельно, проте сам факт що списують з цієї карти дивує.кредитів не багато і срок півтори роки + (в свій час багато оплатив за тіло, залишись лише самі упороті), щоб перевипустити треба звертатись до пенсійного фонду ?
Не знаю чи допоможе,я перевипускала карту і так само списувались гроші.Працівник банку сказав,що при перевипуску карти приходить смс про зміну карти кредиторуНі
Сходіть в банк.
Перевипустіть карту.Рахунок той самий.
Видно хто який доступ має(я про шараги)Не знаю чи допоможе,я перевипускала карту і так само списувались гроші.Працівник банку сказав,що при перевипуску карти приходить смс про зміну карти кредитору
Дурня якась. Навіть якщо так, їм потрібен код автентифікації ( сvv ) картки... звідки він в них?Не знаю чи допоможе,я перевипускала карту і так само списувались гроші.Працівник банку сказав,що при перевипуску карти приходить смс про зміну карти кредитору
Це якщо наверно технічно мають доступ до рахунку....інакше як?Дурня якась. Навіть якщо так, їм потрібен код автентифікації ( сvv ) картки... звідки він в них?
По логіці виходить що так... але ми не надавали їм таких даних.Це якщо наверно технічно мають доступ до рахунку....інакше як?
Деякі мфо хитро роблять і привязують картку до себе як "підписка на послуги", тоді перевипуск картки не допомогає, платіжна система (віза чи мастеркард) сама продовжує "підписку". Тому найкращим варіантом є повністю закривати картку і відкрити нову (в ідеалі в іншому банку)Дурня якась. Навіть якщо так, їм потрібен код автентифікації ( сvv ) картки... звідки він в них?
Чув і про таке.Деякі мфо хитро роблять і привязують картку до себе як "підписка на послуги", тоді перевипуск картки не допомогає, платіжна система (віза чи мастеркард) сама продовжує "підписку". Тому найкращим варіантом є повністю закривати картку і відкрити нову (в ідеалі в іншому банку)

Значить в ті часи, коли ти оформляв, до такої фішки мфо не додумалисяЧув і про таке.
Хоча в мене особисто досі всі картки не міняні ( ну окрім підвязаної на мфо ) і все працює, ніхто нікєра не списував... ну окрім виконавця-курокрада![]()