Кредит плюс пропонує за тіло закрити кредит та на декілька платежів

Зрозумів, прийняв, дякую
Вам надали дільну пораду , ці представники компаній ті ж самі дзвонилки які нічого не можуть зробити тільки давити морально . Тож краще або зовсім не спілкуватись , або в наглу стояти на своєму !)

Тоді залишаться тільки чекати )
Через деякий підуть на поступки ) але через скільки я точно сказати не можу , знаю тільки що вже скоро )
Дочекався є розбиття на 5 платежів рівними сумами, вносити раз в місяць, фух, трохи легше

Головне встигайте оплачувати в графік
Так, мені на цьому наголосили декілька разів, бо я так розумію все піде під три чорти?
Так, мені на цьому наголосили декілька разів, бо я так розумію все піде під три чорти?
У вас все добре? Сплачуєте?

Всім привіт, прострочення 42 дні, запропонували за тіло( тіло 13200, відсотки 16200), сказав, що немає такої суми, пропонують розбити на два платежі, пополам, тіпа реструктуризація, але такої суми на зараз теж немає. Питання: чи можуть запропонувати реструктуризацію тіла на більше платежів(запропонував - відмовили) чи це остання пропозиція? У кого є справжній досвід з цими друзями)))
Це я🗽 яка маю борги в 16 організаціях, і за 3 роки тільки лиш одна шарага подала до суду, я не буду нічого і нікому повертати, дивуюсь людям які ще під час війни кормлять МФО

Всім привіт, прострочення 42 дні, запропонували за тіло( тіло 13200, відсотки 16200), сказав, що немає такої суми, пропонують розбити на два платежі, пополам, тіпа реструктуризація, але такої суми на зараз теж немає. Питання: чи можуть запропонувати реструктуризацію тіла на більше платежів(запропонував - відмовили) чи це остання пропозиція? У кого є справжній досвід з цими друзями)))
Мені через рік запропонували закрити зі знижкою 60% від тіла

Мені через рік запропонували закрити зі знижкою 60% від тіла
Ну це взагалі круть ви молодець
Це я🗽 яка маю борги в 16 організаціях, і за 3 роки тільки лиш одна шарага подала до суду, я не буду нічого і нікому повертати, дивуюсь людям які ще під час війни кормлять МФО
А яка подала в суд, скажіть будь ласка?

Дякую, тепер тільки не відхилятися від графіку, платити вчасно і забути про плюси назавжди
Все правильно , я думав так же само ! Кредит плюс самі по собі не сильно агресивні але вони продають в разі несплати до ЄАПБ а ті вже ходять в суд , і з урахуванням того що договір у них на 300 днів то відсотки там скажені , а єапбоси подають на всю сумму . Хоч практика із ними доволі добродна проте судді бувають неадекватні тож краще великих кредитів здихатись в першу чергу !

Назад
Угорі