Кредит плюс пропонує за тіло закрити кредит та на декілька платежів

Супер, у мене 13.5 к тіло, але поки пропонували тільки на дві частини розбити, скажіть ви довго чекали пропозиції на 5 платежів? Смс прийшло?
Я їм просто писала,що згодна оплатити тільки з розбивкою на платежі,вони хотіли однією сумою..і на пошту писала і в Вайбер ,десь через неділю після цього погодили.
Я їм просто писала,що згодна оплатити тільки з розбивкою на платежі,вони хотіли однією сумою..і на пошту писала і в Вайбер ,десь через неділю після цього погодили.
В Вайбер написала менеджер

В Вайбер написала менеджер
Я їм теж написав неодноразово що може тільки при розбивці на платежі, поки що тільки на два пропонують))

Вкладення

• IMG_20240613_160820.webp
    IMG_20240613_160820.webp
    83.4 Кб · Перегляди: 155
В мене просто була пролонгація ...можливо із-за того погодилися :(

Правильний алгоритм , чекайте на розбиття ) адже їм це нічого не варто , просто корчать із себе дуже поважних персон ! Головне це стояти на своєму та дати зрозуміти що ви готові але як я і казав на своїх умовах )
Поки, хамовато кочегарять)

Вкладення

• IMG_20240613_160820.webp
    IMG_20240613_160820.webp
    83.4 Кб · Перегляди: 132
В мене просто була пролонгація ...можливо із-за того погодилися :(
У мене не було пролонгації, але пару платежів я сплатив спочатку теж. Але в моєму випадку поки ніяк, можливо це від менеджера ще залежить ? У мене по ходу не дуже освічена овца або бик) Не заморочується з граматикою)

У мене не було пролонгацію, але пару платежів я сплатив спочатку теж. Але в моєму випадку поки ніяк, можливо це від менеджера ще залежить ? У мене по ходу не дуже освічена овца або бик) Не заморожується з граматикою)
Можливо, хоча навряд чи

Можливо, хоча навряд чи
Ну враховуючи що у мене зараз немає такої суми, змушений чекати пропозиції. Але впевнений, що вони від того не дуже довольні, але ще трохи боюся, що б не подали на суд. Або продадуть колекторам. Але враховуючи поради, які давали тут буду терпеливо чекати

У мене не було пролонгації, але пару платежів я сплатив спочатку теж. Але в моєму випадку поки ніяк, можливо це від менеджера ще залежить ? У мене по ходу не дуже освічена овца або бик) Не заморочується

Ну враховуючи що у мене зараз немає такої суми, змушений чекати пропозиції. Але впевнений, що вони від того не дуже довольні, але ще трохи боюся, що б не подали на суд. Або продадуть колекторам. Але враховуючи поради, які давали тут буду терпеливо чекати
В мене така ситуація з іншими МФО три вже за тіло пропонують ,а коштів не має...буду збирати і очікувати.

Все ще чекаю, розбиття тіла на платежі, підкажіть як довго це може тривати до продажу або суду?

Все ще чекаю, розбиття тіла на платежі, підкажіть як довго це може тривати до продажу або суду?
У когось бистріше у когось довше , це система у них робить . В мене після згоди на розбиття прийшло смс закрийте за 90% від тіла , подзвонив на гарячу лінію а вони як завжди ніх не знають . Все як завжди )

Ви якщо будете з ними спілкуватися , і ще казати "хочу попросити", то чекати будете довго. Написали, як можете закривати і все. Ні? До побачення. І повний мороз. Побачите, через деякий час самі напишуть та запропонують. А так як ви з ними переписки ведете, то воно лише до протилежного результату веде

Ви якщо будете з ними спілкуватися , і ще казати "хочу попросити", то чекати будете довго. Написали, як можете закривати і все. Ні? До побачення. І повний мороз. Побачите, через деякий час самі напишуть та запропонують. А так як ви з ними переписки ведете, то воно лише до протилежного результату веде
Зрозумів, прийняв, дякую

Назад
Угорі