Кредит плюс пропонує за тіло закрити кредит та на декілька платежів

Кредит касса , бізнес позика , по факторингу ЄАПБ дуже часто ходять і на значні суми ! А в цілому кожна контора може подати до суду , але в кожному договорі свої нюанси тому впевнено можу сказати що суду не потрібно боятись :)

Кредит касса , бізнес позика , по факторингу ЄАПБ дуже часто ходять і на значні суми ! А в цілому кожна контора може подати до суду , але в кожному договорі свої нюанси тому впевнено можу сказати що суду не потрібно боятись :)
Ну...надіюся ці не продадуть пока.Якісь вони всі в мене сьогодні агресивні)))

И в чем заключается агрессия? Пишут, звонят?
Пишут ))) что если не заплатите полностью...больше предложений не будет
Обычно бывают ещё) да и если денег нет чего вы переживаете?
Хотела договориться разбить тело на платежи ни в какую

Пишут ))) что если не заплатите полностью...больше предложений не будет)
Пройшов рівно через те саме , алгоритм у них однаковий ! Будуть писати що все більше лояльних пропозицій не буде ітд а в кінці просто приймуть ваші умови , ви закрите і забудете за них як про страшний сон )

Пройшов рівно через те саме , алгоритм у них однаковий ! Будуть писати що все більше лояльних пропозицій не буде ітд а в кінці просто приймуть ваші умови , ви закрите і забудете за них як про страшний сон )
Надіюся 🤗в мене зараз чоловік в лікарні з пораненням ,трошки не до них...Ніяк не йдуть на лояльні умови :(

Я вчора написав як ви сказали, відповідь була тіпа ми і так ідемо на поступки розбити ваше тіло на два платежі, я сказав, що перепрошую, але це не вийде фізично, вони замовкли і по що не пишуть, буду чекати як ви сказали тиждень два там побачимо)

Я вчора написав як ви сказали, відповідь була тіпа ми і так ідемо на поступки розбити ваше тіло на два платежі, я сказав, що перепрошую, але це не вийде фізично, вони замовкли і по що не пишуть, буду чекати як ви сказали тиждень два там побачимо)
У вас правильный подход думаю у вас получится их уговорить)

Правильний алгоритм , чекайте на розбиття ) адже їм це нічого не варто , просто корчать із себе дуже поважних персон ! Головне це стояти на своєму та дати зрозуміти що ви готові але як я і казав на своїх умовах )

Правильний алгоритм , чекайте на розбиття ) адже їм це нічого не варто , просто корчать із себе дуже поважних персон ! Головне це стояти на своєму та дати зрозуміти що ви готові але як я і казав на своїх умовах )
Так і роблю!

Дякую!Місяць,тоді ще буду чекати!
Чекайте , коли зрозуміють що з вас отримають хіба що 36 грн на мівінку запропонують тіло , але важливо цей момент зловити бл потім буде продаж . Але хочу вказати на ще один момент у них діє певний алгоритм бо коли я особисто вже домовився з їх представником про розбиття на платежі та отримав гарантійку мені автоматом прийшло смс з кредит плюс типу закрий за 23100 замість 25000(тіло) і коли я вказав на цей момент в телефонній розмові їхній звонилці вона аж запнулась бідна ) тож вірю на усі 100% що буде пропозиція на тіло адже у мене був новий договір і по факту була пропозиція навіть меньше тіла !
Вірю в вас , холодний розум та гаряче сердце тримайте і все буде )

Ураа,погодили сьогодні на платежі :)
Розкажіть детальніше яке тіло і на скільки платежів, бо у мене та сама ситуація, чекаю пропозиції, поки що тіло на два платежі, але для мене це не варіант, нажаль

Розкажіть детальніше яке тіло і на скільки платежів, бо у мене та сама ситуація, чекаю пропозиції, поки що тіло на два платежі, але для мене це не варіант, нажаль
У мене тіло 14 тисяч ,мені розбили на 5 місяців

У мене тіло 14 тисяч ,мені розбили на 5 місяців
Супер, у мене 13.5 к тіло, але поки пропонували тільки на дві частини розбити, скажіть ви довго чекали пропозиції на 5 платежів? Смс прийшло?

Назад
Угорі