Lawyer
Читач
- Дописи
- 245
- Реакції
- 235
- Бали
- 343
Lawyer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А если я немножко ФОП, то все... Мне капец?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А если я немножко ФОП, то все... Мне капец?
Тільки що прислав смс кредит плюс що я шахрайка шиють статтю 190.192.222У меня чуть больше +-5 дней но кто только слова не ведитесь на всякую чуш
Соберитесь и пошлите их н....йу меня нет бизнеса яне службова особа. У мене тільки пенсія за інвалідністю.
Фух, узбагоилась!)))нет, не капец! Вы что брали кредит на ФОП, на счет 2600...?
Мне тоже приходило по итогу ничего не бойтесь кто только первый месяц вот и пугают чем могутТільки що прислав смс кредит плюс що я шахрайка шиють статтю 190.192.222
у меня нет бизнеса яне службова особа. У мене тільки пенсія за інвалідністю.
Мені теж таке писали а вчому ваше мошеничество ви що щось брали де вони взяли ваші дані ось це питання.Здравствуйте всем кто на форуме. Подскажите по кредитплюс. Сегодня пришло СМС Увага розшук що я не відповідаю кредитору шют мне ст222 мошенничество. Говорят что передали в полицию дело и сроком 12 лет лишения свободы.
Тільки гроші на картку брала у них 3200. Половину віддала оставалося 1560 без % отже там і мої дані. Але я не говорила щоя ФОП у мене не має власного бізнесуМені теж таке писали а вчому ваше мошеничество ви що щось брали де вони взяли ваші дані ось це питання.
То що в них ваші дані вони що завірені підписом, чи ще якимось чином а картка ви могли в інтернет магазині щось оплптити а вони скористались нею без вашого відома це їх можна обвинити в шахрайстві. Галочка це не підпис і смс тежТільки гроші на картку брала у них 3200. Половину віддала оставалося 1560 без % отже там і мої дані. Але я не говорила щоя ФОП у мене не має власного бізнесу
мого підпис нігде з цих 8мфо немає ні одної картки перевипущині доказів що я ії взяла немаєТо що в них ваші дані вони що завірені підписом, чи ще якимось чином а картка ви могли в інтернет магазині щось оплптити а вони скористались нею без вашого відома це їх можна обвинити в шахрайстві. Галочка це не підпис і смс теж