Кредит плюс. передали в полицию дело и сроком 12 лет лишения свободы

• Автор теми Автор теми natali2222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Мне
Тільки що прислав смс кредит плюс що я шахрайка шиють статтю 190.192.222
Мне тоже приходило по итогу ничего не бойтесь кто только первый месяц вот и пугают чем могут
Post automatically merged:

Всем хорошего дня И ПОМНИТЕ ЗАБИТЫЙ Х..Й ЗАЛОГ УСПЕХА!!!!!!

у меня нет бизнеса яне службова особа. У мене тільки пенсія за інвалідністю.

Ну тоді раджу Вам вивчити номери статей ККУ у відповідь на погрози колекторів та почати залякувати їх:
Стаття 189. Вимагання
Стаття 195. Погроза знищення майна.
Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань
Стаття 356. Самоправство

Здравствуйте всем кто на форуме. Подскажите по кредитплюс. Сегодня пришло СМС Увага розшук що я не відповідаю кредитору шют мне ст222 мошенничество. Говорят что передали в полицию дело и сроком 12 лет лишения свободы.
Мені теж таке писали а вчому ваше мошеничество ви що щось брали де вони взяли ваші дані ось це питання.

Мені теж таке писали а вчому ваше мошеничество ви що щось брали де вони взяли ваші дані ось це питання.
Тільки гроші на картку брала у них 3200. Половину віддала оставалося 1560 без % отже там і мої дані. Але я не говорила щоя ФОП у мене не має власного бізнесу

Тільки гроші на картку брала у них 3200. Половину віддала оставалося 1560 без % отже там і мої дані. Але я не говорила щоя ФОП у мене не має власного бізнесу
То що в них ваші дані вони що завірені підписом, чи ще якимось чином а картка ви могли в інтернет магазині щось оплптити а вони скористались нею без вашого відома це їх можна обвинити в шахрайстві. Галочка це не підпис і смс теж

Сколько уже говорилось-говорилось, и по новой:
Полиция вообще не занимается никакими кредитами, так как это гражданско-правовые отношения!
Мошенничество было бы только если займ/кредит был взят на поддельные документы. Или хотя бы открыто заявлено (письменно и живой подписью), что его взяли именно с целью дальнейшего невозврата. То ещё да.
Иначе нет ни малейшего состава преступления.

Ага, на 12 лет, преступление века, даже похуже, чем умышленное убийство. Советую Вам немедленно выехать со страны (сарказм) :lol:

То що в них ваші дані вони що завірені підписом, чи ще якимось чином а картка ви могли в інтернет магазині щось оплптити а вони скористались нею без вашого відома це їх можна обвинити в шахрайстві. Галочка це не підпис і смс теж
мого підпис нігде з цих 8мфо немає ні одної картки перевипущині доказів що я ії взяла немає

Назад
Угорі