Кредит плюс нашел всех. Даже мертвого папу

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
не реагируйте
они ищут по старым базам
сегодня пишет «Петрович», а завтра он же будет представляться «Андреевичем», например
если Вы очень переживаете по поводу их писулек, лучше удалите вайбер. жить станет намного спокойнее
Да мне как-то на их писульки пофиг просто скидывать данные близких и угрожать звонить тупо от этого деньги не появляться. А по скольку они гадят мне я буду писать на их директора заявы. Пусть тоже задолбуться
Га
Я всі дані почистив в соц мережах. ще десь дані про рідних знайдуть?
Найдут у меня вообще соцсетей не было никаких но нашли

Да мне как-то на их писульки пофиг просто скидывать данные близких и угрожать звонить тупо от этого деньги не появляться. А по скольку они гадят мне я буду писать на их директора заявы. Пусть тоже задолбуться
у меня тоже сбрасывали и данные родителей, и даже данные человека, которых знают родители, но я вообще ни сном ни духом
узнала, о ком речь, только когда маме прочла сообщение
а дальше удалила вайбер и перестала читать их бредни
никакой каки они так и не сделали

Га
Заявы вряд ли что дадут лишняя трата времени

Га
Моей маме,которая нигде не была поручителем,к кстати, пришло смс от кредит плюс о том что на меня будут до правоохранительных органов подавать заявление по факту мошенничества. Посмеялись вместе. Сказала пускай подают,через суд будем разбираться

Ребята, сейчас принесли по почте вот это...
Чего ждать???
У кого было такое же???
ПЕРЕЛІК
майна, на яке не може бути звернено стягнення за виконавчими документами
Стягнення за виконавчими документами не може бути звернено на таке майно, що належить боржникові - фізичній особі на праві власності або є його часткою у спільній власності, необхідне для боржника, членів його сім’ї та осіб, які перебувають на його утриманні (крім майна та речей, що належать до предметів мистецтва, колекціонування та антикваріату, дорогоцінних металів та дорогоцінного, напівдорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення в сировині, необробленому та обробленому вигляді (виробах):
1. Предмети щоденного побутового особистого вжитку для задоволення щоденних фізіологічних та гігієнічних потреб (посуд, постільна білизна, засоби гігієни), речі індивідуального користування (одяг, взуття, всі дитячі речі).
2. Лікарські засоби, окуляри та інші вироби медичного призначення, необхідні боржникові, членам його сім’ї та особам, які перебувають на його утриманні, за медичними показаннями.
3. Меблі - по одному ліжку та стільцю на кожну особу, один стіл, одна шафа на сім’ю.
4. Один холодильник на сім’ю.
5. Один телевізор, персональний комп’ютер на сім’ю, один мобільний телефон - на кожну особу.
6. Запас питної води, продукти харчування, необхідні для особистого споживання боржникові, членам його сім’ї та особам, які перебувають на його утриманні, - з розрахунку на три місяці або гроші, необхідні для придбання запасів питної води та продуктів харчування для боржника, членів його сім’ї та осіб, які перебувають на його утриманні, - з розрахунку трикратного розміру мінімальної заробітної плати, що діє на день звернення стягнення, на кожну особу.
7. Майно, необхідне для відправлення релігійних культів та ритуальних обрядів боржником, членами його сім’ї та особами, які перебувають на його утриманні, професійних занять боржника, членів його сім’ї та осіб, які перебувають на його утриманні, якщо воно є єдиним джерелом доходу таких осіб, знаряддя особистої кустарної і ремісничої праці, книги.
8. Паливо, необхідне боржникові, членам його сім’ї та особам, які перебувають на його утриманні, для приготування щоденної їжі та опалення (протягом опалювального сезону) житлового приміщення.
9. Використовувані для цілей, не пов’язаних із провадженням підприємницької діяльності, племінна, молочна і робоча худоба (по одній одиниці), кролики (дві пари), птиця (п’ять штук), корми, необхідні для їхнього утримання до вигону на пасовища.
10. Насіння, необхідне для чергового посіву, та незібраний урожай - в осіб, які займаються індивідуальним сільським господарством (крім земельних ділянок, на які накладено стягнення).
11. Сільськогосподарський інвентар - в осіб, які займаються індивідуальним сільським господарством.
12. Технічні та інші засоби реабілітації, що забезпечують компенсацію або усунення стійких обмежень життєдіяльності людей з інвалідністю та інших категорій осіб, автомобіль, яким відповідно до закону за медичними показаннями забезпечена людина з інвалідністю безоплатно або на пільгових умовах.
13. Призи, державні нагороди, почесні та пам’ятні знаки, якими нагороджений боржник.

Отправьте каллопидарам на ознакомление)

у всех было)
можно выбросить в мусорку
Как часто их шлют??? У меня у мамы паника!!! Накрутили бог знает что себе!!!
Просрочка полтора года,а они письма шлют...вообще как долго это длится?! Никто не знает?

Как часто их шлют??? У меня у мамы паника!!! Накрутили бог знает что себе!!!
Просрочка полтора года,а они письма шлют...вообще как долго это длится?! Никто не знает?
у меня сейчас чуть больше года по просрочкам, письма переидически ещё идут
но уже намного меньше чем раньше
недавно кстати тоже шото подобное что и у Вас прислали
и во вложении акт пол изъятие имущества))
договоритесь с почтальоном на почте, чтобы не приносила простые письма, или орендуйте себе а/я

у меня сейчас чуть больше года по просрочкам, письма переидически ещё идут
но уже намного меньше чем раньше
недавно кстати тоже шото подобное что и у Вас прислали
и во вложении акт пол изъятие имущества))
договоритесь с почтальоном на почте, чтобы не приносила простые письма, или орендуйте себе а/я
Да-да...ещё и чистый акт какой то там ещё был...
А как можно арендовать ящик? Это можно на почте узнать?
У моей мамы инфарк случится(((
Нельзя что б она эти письма видела!!!
Уже накрутила себя,что ночью прийдут и вышибут дверь...ну и все такое...я за нее боюсь страшно!!!
У нее сердце слабое

Да-да...ещё и чистый акт какой то там ещё был...
А как можно арендовать ящик? Это можно на почте узнать?
У моей мамы инфарк случится(((
Нельзя что б она эти письма видела!!!
Уже накрутила себя,что ночью прийдут и вышибут дверь...ну и все такое...я за нее боюсь страшно!!!
У нее сердце слабое
для аренды ящика нужно обратиться в Ваше почтовое отделение и подать заявление
в месяц по аренде шото около 40грн обойдётся, если там тариф не увеличился

у меня кредит плюс напакостил, меня после их атаки заставили уйти с работы с криками "мошенник", и заставили общаться с этим петровичем в кабинете у директора по громкой связи, ну сперва с угрожалой, который грозился мочить меня и мою семью, а потом после него сразу звонил петрович, они правда могут позвонить всем, стараться зайти с самых больных мест, но это надо пережить, и тем более не платить

Мне тоже одна д*pa из готивочки, спрашивала, по Вайберу как папа себя чувствует. А его нет уже 9 лет... Потом номер Вайбера сменил и все.

Здравствуйте. Подскажите пожалуйста сегодня писал мне какой-то Петрович грозился обзвонить всех. И начал скидывать данные моих родственников мамы сестры тети дяди и даже папы, который давно умер. Написала заяву в полицию на ст. 182 и 189. Вымогал знатно.
Кто знает кто такой Петрович с кредит плюс.
Здравствуйте, мне вчера тоже в вайбер писал и звонил Петрович номер +7, тоже скидывал данные родственников, взятые с Приват банка.

Назад
Угорі