Кредит плюс...написали у вайбер

• Автор теми Автор теми Ольчик29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Ольчик29

Форумчанин
Дописи
246
Реакції
57
Бали
68
Ольчик29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Що мені робити,кредит + написав у вайбер дані мого керівника .Я говорила що зараз нема такоі суми (тіло 5350 меньше майже місяць просрочка а сума вже 11900) Робила два рази пролонгацію по 3200

Мені майже кожного дня пише. То я по статтях шахрайства проходжу то договір в односторонньому порядку закривають

Доброго дня.Що мені робити,кредит + написав у вайбер дані мого керівника .Я говорила що зараз нема такоі суми (тіло 5350 меньше майже місяць просрочка а сума вже 11900) Робила два рази пролонгацію по 3200
Ну и что что написали
Пусть сообщают Что в этом такого?
Вы же не украли у своего начальника ничего! Просто зп которую нам платят очень ничтожна
Я своему так и сказала!!!он говорит:А что за кредит мне звонили!Я ему говорю претензии по работе есть? Он Нет
Ну и всё
Мне просто нужны были деньги! А з.п не хватает! Всё! !!!!!

мені вже колектора дзвонили, домовились на тіло +% до просрочки

Ну и что что написали
Пусть сообщают Что в этом такого?
Вы же не украли у своего начальника ничего! Просто зп которую нам платят очень ничтожна
Я своему так и сказала!!!он говорит:А что за кредит мне звонили!Я ему говорю претензии по работе есть? Он Нет
Ну и всё
Мне просто нужны были деньги! А з.п не хватает! Всё! !!!!!
Я сначала тоже от всех шарахалась! Стыдно было
А потом поняла что я ничего плохого не сделал! !Я работаю по 12 часов в день
24 дня в месяц
А те копейки которые мне платит, босс " не хватает ни на что
Пусть знает в каком дерьме живут его сотрудники!

Мені ще пару смс було що от сьогодні останній день виплати, а потім все. Нічого ще живий

Уже звонили чоловіку,коли почнуть всіх родичів та знайомих турбувати? Мені сказали,що виіздна група приіде описувати майно
Як я розумію,ні про який опис майна не може бути мови..Такі діі тільки через суд

Останнє редагування:
Уже звонили чоловіку,коли почнуть всіх родичів та знайомих турбувати? Мені сказали,що виіздна група приіде описувати майно
Ну когда они начинают трезвонить этого вам никто не скажет, кого-то сразу задылбывают, кого-то через недельку другую, а у кого-то вообще никого не находят.
Про выездные группы чушь собачья, обычные пугалки, так же как и эти упыри будут описывать имущество ))) они имеют на это такое же право, как и вася сантехник с пятого подъезда ))

Народ, а хтось писав на повернення коштів в нацком на них. Сьогодні закрила, трохи переплатила, думаю написати

Сказали,якщо заплачу 2000 грн то виіздноі групи не буде.Я розумію,що лохотрон,але на душі кепсько,так як грошей нема зовсім
А як і куди написати,щоб не звонили родичам і знайомим?Бо капець,повинна якась бути управа?
Що означає Ваш договір передано до співробітників виіздноі групи????Що далі чекати?

Останнє редагування:
Сказали,якщо заплачу 2000 грн то виіздноі групи не буде.Я розумію,що лохотрон,але на душі кепсько,так як грошей нема зовсім
А як і куди написати,щоб не звонили родичам і знайомим?Бо капець,повинна якась бути управа?
Що означає Ваш договір передано до співробітників виіздноі групи????Що далі чекати?
Ничего не ждать, никто никуда не приедет.

Кредит+ якось написали у Вайбер дані моєї мами, але так і не подзвонили їй, три місяці минуло з того часу.
Заспокойтесь! Нікуди нічого писати не треба, дзвінків ніхто не зупинить. Раджу змінити номер телефону і нікому крім близьких не давати. Кому треба Ви самі подзвоните. Зверніть увагу на те, що люди які панікують активно спілкуються з мфо і просять почекати, тільки б не дзвонили родичам - тих дістають найбільше. Я маю прострочки вже 4 міс. ні з ким не спілкуюсь, абсолютний ігнор. Моїх родичів майже не турбують. Пару трійку дзвінків мамі я не вважаю терором.

Останнє редагування:
Мне сегодня написали "Если Вы не оплатите 3000 (это сумма на закрытие кредита!),Ваше дело будет продано коллекторам.
Кто что скажет?

А откуда они берут эти данные? Что прям всю подоходную вашего начальника прислали?

Народ, а хтось писав на повернення коштів в нацком на них. Сьогодні закрила, трохи переплатила, думаю написати
Я писала в нацком (тишина еще),а эти ответ дали через недели 2 что работают по закону и ничего мне не должны!

Прийшло від кредит плюс , як реагірувати?
Виконавчий лист передано для виконаня судовиконавцю.
Вилучення майна з передачею його для реалізації провадиться у строк, встановлений державним виконавцем, але не пізніше п’ятого дня, вилучаються і передаються для продажу негайно..
Никак. Заблокировать в вайбере и забыть. Это бред не имеющий ничего общего с законами

Назад
Угорі