Кредит плюс лютує

• Автор теми Автор теми SanchesI
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 4K
Ще можуть бути номера у договорах 👌
Підкажіть будь ласка. Зайшла в УБКІ і шукаю чи є контакти рідних в моєму профілі УБКІ. Зайшла конкретно в розділ "Мій профіль", там лише мої телефони і мейли... Можливо потрібно ще десь шукати?. Бо погрожують телефонувати різні компашки третім особам, і що буцім-то вони взяли контакти з УБКІ

Підкажіть будь ласка. Зайшла в УБКІ і шукаю чи є контакти рідних в моєму профілі УБКІ. Зайшла конкретно в розділ "Мій профіль", там лише мої телефони і мейли... Можливо потрібно ще десь шукати?. Бо погрожують телефонувати різні компашки третім особам, і що буцім-то вони взяли контакти з УБКІ
В договорі шукайте тої компанії яка погрожує в самих кредитних договорах що ви підписували є контакти також і вони часто через соцмережі пробивають через гетконтакт якщо маєте через додатки якщо встановлювати мфо

Зайшла в УБКІ і шукаю чи є контакти рідних в моєму профілі УБКІ. Зайшла конкретно в розділ "Мій профіль", там лише мої телефони і мейли... Можливо потрібно ще десь шукати?
Ні, все вже давно зроблено до Вас і за Вас
Бо погрожують телефонувати різні компашки третім особам, і що буцім-то вони взяли контакти з УБКІ
Як на мене, немає різниці, на що ці *** посилаються, хоч на Генеральну Асамблею ООН.

В договорі шукайте тої компанії яка погрожує в самих кредитних договорах що ви підписували
Так, але хто читає договори онлайн мінус третім шрифтом.
є контакти також і вони часто через соцмережі пробивають через гетконтакт якщо маєте через додатки якщо встановлювати мфо
Це як абетка, спочатку мала бути

В моем случае, меня разыскивали через дочку бывшей коллеги, с которой я никогда в жизни не общалась, так что если они зададутся целью найти кого-то из ваших знакомых, то эти детективы хреновы найдут способ

В моем случае, меня разыскивали через дочку бывшей коллеги, с которой я никогда в жизни не общалась, так что если они зададутся целью найти кого-то из ваших знакомых, то эти детективы хреновы найдут способ
В мене в договорі був номер якоїсь Тамари Олексіївни, з якою я в житті не спілкувався, навіть нікого з іменем Тамара не знаю🤣

В мене в договорі був номер якоїсь Тамари Олексіївни, з якою я в житті не спілкувався, навіть нікого з іменем Тамара не знаю🤣
в ubki все номера людей которых я знать не знаю. Где они их взяли :search:

Останнє редагування:
В мене до речі в договорі теж три людини яких я взагалі не знала і не чула про таких 😂

А в листі з документами на суд прислали щвидковоші мені ще документи якогось мужика і його борг 😂що вони мутять о тако по набирають на роботу 😂😂😂

Так, у мене вони дикі. Листи, повідомлення, дзвінки. І хочуть всю суму 🫣
скажіть, сьогодні отримала смс що вони лист відправили, прострочення десь 17 днів , реально відправляють чи ні?

Назад
Угорі