Кредит плюс дзвінок Сергія ‭+380 (96) 694 27 79‬

• Автор теми Автор теми Ola0801
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ви розумієте що він так говорить лякає що я не знаю як йому говорити ! Якби ще мені дзвонив ато мамі тату чоловіку !
Під скажіть як йому грамотно обяснити щоб відстали ! А то чікаю вже від нацкома відповіді не знати. Скільки часу ! Дякую
ст.128 і ст.198 кримінального кодексу. Погрози і вимогательство

Сьогодні зранку був повний жестяк по родині ! Погрожували але в телефоних розмовах не погрожують а присилають з не понятих номерів погрози ! Жесть боже як це витримати!!!! Чи довго він дзвонити буде ????

Вкладення

• 0315C096-99C1-4169-A3CF-E85E8C3386C4.webp
    0315C096-99C1-4169-A3CF-E85E8C3386C4.webp
    38.1 Кб · Перегляди: 59
Останнє редагування:
Ola0801, до тех пор пока все кого он задр@чивает не начнут слать его нхй а потом игнорить его.

Сьогодні зранку був повний жестяк по родині ! Погрожували але в телефоних розмовах не погрожують а присилають з не понятих номерів погрози ! Жесть боже як це витримати!!!! Чи довго він дзвонити буде ????
не обращай внимания, это просто набор букв в слова. Они серуны, даже не подписываются от какой шараги посыл) Мне пытались тоже ахинею подобного плана писать, но увы, не удалась задумка - были посланы дружно всеми моими кому дозвонились. Так что не переживай, живи обычной жизнью.
Ola0801, до тех пор пока все кого он задр@чивает не начнут слать его нах..й а потом игнорить его.
так оно ж и так понятно, что то просто слова. Кто хочет тот делает без предупреждений, как в 90-е было))) А тут - смс все стерпит) да и уголовки они боятся. не подписываются ж ведь какая контора пишет.

Якщо з вернусь до поліції і надам їхні номери з яких дзвонять чи перестануть дзвонити?
Просто дістали , в мене свекруха кіпішна там написали її що як ходиш то оглядайся що хату заберуть ! Вона в же в паніці !

Дякую всім ! Але рідні то біда що як коли нащо вона брала ! Обяснить їм що вони будуть дзвонити без перестанку як що вони підуть зними на контакт і все понеслось погрози і тебе тепе ! Дзвонять плачуть ! Як що подзвонить до поліції і дати номера з яких дзвонять погрожують !? Чи будуть якісь дії ?
я вам могу посоветовать одну очень простую фишичку) поменяйте родственникам симки и на этом все закончится. Я лично так сделал.у меня где то 20 МФО все в просрочке почти год . И все ок!

Ви розумієте що він так говорить лякає що я не знаю як йому говорити ! Якби ще мені дзвонив ато мамі тату чоловіку !
Під скажіть як йому грамотно обяснити щоб відстали ! А то чікаю вже від нацкома відповіді не знати. Скільки часу ! Дякую
Обяснити им что мошенники и требуют денег а когда звонят родным пускай говорят ише один звонок и пиш заевлен е в полицыю за ихние мозго..км они и отстанут

Сколько у вас просрочка?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі