Кредит плюс дзвінок Сергія ‭+380 (96) 694 27 79‬

• Автор теми Автор теми Ola0801
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ola0801

Читач
Дописи
61
Реакції
6
Бали
283
Ola0801 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дзвонить рідним ! Включає голосові записи розмов з кредит плюс ! Погрожує ! Я вже оплатила їм понад 16500 тисяч що . Тіло було 7000 зарас хоче 6300 і ми від вас відчепитися ! Але не придставився не як кредит плюс !!!
Кому ще дзвонив і які подальші дії ???

• Подобається
Реакції: Fgy
Дзвонить рідним ! Включає голосові записи розмов з кредит плюс ! Погрожує ! Я вже оплатила їм понад 16500 тисяч що . Тіло було 7000 зарас хоче 6300 і ми від вас відчепитися ! Але не придставився не як кредит плюс !!!

Перепрошую, але Ви кумедні)))
Ви самі себе чуєте?!!
" Я вже оплатила їм понад 16500 тисяч що . Тіло було 7000 зарас хоче 6300 і ми від вас відчепитися ! "
Які ще тут можуть бути дії, окрім посилати у відомому напрямку!!!
Люди що ви робите !
Ви вже мінімум двічи накрили тіло займа.
Може схаменіться їх вже годувати!

Ну вы гоните.

вы конечно меня извините но с такими как вы мфо обрачены на успех!:dirol:

Был у меня значит кредит плюс займ 2000 постоянно брал и закрывал ну чтоб продлить остальные и так один раз закрыл и они забросили меня

Буду считать что вы там им иза меня отдали)

и за меня тоже!хотя я сам не помню должен им или нет!

• Подобається
Реакції: Fgy
Вы что сума сошли столько переплачивать и ище кормить? Забейте на них и лучше на себя потратьте деньги эти деньги! А на их угрозы нереагируйте и посылайте куда подальше

Ви розумієте що він так говорить лякає що я не знаю як йому говорити ! Якби ще мені дзвонив ато мамі тату чоловіку !
Під скажіть як йому грамотно обяснити щоб відстали ! А то чікаю вже від нацкома відповіді не знати. Скільки часу ! Дякую

Ви розумієте що він так говорить лякає що я не знаю як йому говорити ! Якби ще мені дзвонив ато мамі тату чоловіку !
Під скажіть як йому грамотно обяснити щоб відстали ! А то чікаю вже від нацкома відповіді не знати. Скільки часу ! Дякую
вы сами не правы вы делаете такие проглонтации они вас из за это еще больше кошмарить будут такая для них удача человек платит платит и все еще должен!

Пояснити рідним нехай посилають його нафіг! А якщо вони не розуміють що таке шантаж, то і їх можна послати!!!
Номери додавати у фільтр і всього справ!

Просто игнорьте его все,и всьо

Пояснити рідним нехай посилають його нафіг! А якщо вони не розуміють що таке шантаж, то і їх можна послати!!!
Номери додавати у фільтр і всього справ!
соглашусь с вами полностью все равно рано или поздно человек упадет в минус и они насчитают достаточно!
мое мнение если влез уже в это болото то не платить им ни куя!будет суд если будет тогда и будем посмотреть!

Дякую всім ! Але рідні то біда що як коли нащо вона брала ! Обяснить їм що вони будуть дзвонити без перестанку як що вони підуть зними на контакт і все понеслось погрози і тебе тепе ! Дзвонять плачуть ! Як що подзвонить до поліції і дати номера з яких дзвонять погрожують !? Чи будуть якісь дії ?

Дякую всім ! Але рідні то біда що як коли нащо вона брала ! Обяснить їм що вони будуть дзвонити без перестанку як що вони підуть зними на контакт і все понеслось погрози і тебе тепе ! Дзвонять плачуть ! Як що подзвонить до поліції і дати номера з яких дзвонять погрожують !? Чи будуть якісь дії ?
думаю что нет!полиции не хочется лишний раз уголовными делами заниматься!

ничего не бойтесь, мне тож этот типа "сергей" звонил /писал. После я выкинула симку и простила им свой долг)))) Нашли маму, отчима, брата мужа и двоюродную бабушку мужа.... смеххх :ahaha: звонил и нес ахинею что у меня миллион долгов и что я продолжаю брать кредиты, что меня лишат родительских прав, детей отберут, квартиру тоже, что я мошенница сяду в тюрьму на стопятьсот лет и что вобще птицы мне петь весной не будут и солнце летом светить перестанет))))

кредит + можно ********* прямым текстом... за 4 месяца поняли что нет смысла и продали европейской агенции

кредит + можно ********* прямым текстом... за 4 месяца поняли что нет смысла и продали европейской агенции
да, согласна, они беспомощные, кроме как звонить и нести чушь ни на что не способны больше. Может и меня продали... не знаю, не звонят, не пишут(((( забыли обо мне(((

Лучше бы эти имбицилы одноклеточные забыли адресс своей говёной работы!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі