Кредит неповнолітнім

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

irina07

Форумчанин
Дописи
556
Реакції
112
Бали
5125
irina07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підкажіть будь ласка, син отримав в 14 років паспорт, з якого віку дають кредити?Переживаю щоб він в це не вліз. І як його контролювати.

Доброго дня, підкажіть будь ласка, син отримав в 14 років паспорт, з якого віку дають кредити?Переживаю щоб він в це не вліз. І як його контролювати.
Ну наверное с 18, а нельзя никак его карту контролить?

Ну, в 14 лет точно кредит не дадут. Везде, где я видел дают только с 18.

4 года у вас ещё есть в запасе)

Приват колись діткам на карту юніор давав ліміт 300 уах, не знаю як зараз. Так то з вісімнадцяти, але ж ми знаємо, як діти цигарки купляють - знаходять на вулиці біля кіоску добрих дядьків. Контролювати можливо та навіть потрібно, але потрібно поєднувати цей процес із роз'ясненнями. Як контролювати? Є декілька засобів, функція "батьківський контроль" наприклад. Але знову-таки, без взаємодовірливих стосунків із дитиною коефіцієнт корисної дії цього контролю буде близьким до відсотка паровоза.

Расскажите ему страшные истории про то как если взять кредит и что будет если его не отдать. Могут убить и всю семью зарезать. Думаю после услышаного он запомнит это хорошо.

Ох..."важка" ця тема...єдина надія на те,що наші-ваші діти на нашому прикладі зроблять висновок на все життя:що перекредитування,то є велике зло!

Останнє редагування:
Расскажите ему страшные истории про то как если взять кредит и что будет если его не отдать. Могут убить и всю семью зарезать. Думаю после услышаного он запомнит это хорошо.
Кажется я начинаю понимать откуда берутся специфические темы на форуме... Многим видать в своё время подобную чушь умудрились рассказать, да так убедительно, что месяцами здесь переубеждаем ?
Ситуация может сложиться любая. А впоследствии от подобных страхов и исходит большинство ям с перекредитованиями, реструктуризациями, пролоХациями и т.п. Так что стоило бы продумать чуть вперёд, прежде чем давать такие советы.

Кажется я начинаю понимать откуда берутся специфические темы на форуме... Многим видать в своё время подобную чушь умудрились рассказать, да так убедительно, что месяцами здесь переубеждаем ?
Более чем уверен, что большинству тех, кто боится звонарей и выдуманных "последствий", о кредитах вообще никто никогда ничего не говорил (кроме звонилок из трубки / смс / вайбера, естественно)

Ага, щас. То хіба старше покоління совєцкого періоду ведеться на такі штуки)) молодь вже не така, тому тут питання в адекватному і правильному вихованні
Могут убить и всю семью зарезать
Після чого дитина буде вважати: "раз моя мама бреше - значить і я можу брехати, це норма!"

Та в житі різне буває.
Просто головне щоби син знав , що при проблемі він може до батьків звернутися і не впасти в мфошну яму.

Более чем уверен, что большинству тех, кто боится звонарей и выдуманных "последствий", о кредитах вообще никто никогда ничего не говорил (кроме звонилок из трубки / смс / вайбера, естественно)
Тоже верно. И как итог - человек ориентируется на ту информацию, что у него есть. Пусть и откровенно ограниченную и ложную. Особенно если мало способностей и желания к самостоятельному поиску и анализу новой. В связи с этим тем более опасно сходу в 14 лет поставить человеку подобный шаблон, как советует Black Cat.

Ситуация может сложиться любая. А впоследствии от подобных страхов и исходит большинство ям с перекредитованиями, реструктуризациями, пролоХациями и т.п. Так что стоило бы продумать чуть вперёд, прежде чем давать такие советы.
А еще могут всех на дереве во дворе повесить. :triniti:

Мактум Норсафи, родители должны быть в глазах ребёнка более авторитетными, чем окружающий мир :кофе: следовательно, всё зависит от их мудрости и опыта.
вообще не советовал бы лезть в микрозаймы и искать там панацею в решении финансовых проблем))
В связи с этим тем более опасно сходу в 14 лет поставить человеку подобный шаблон, как советует Black Cat.
вряд ли его надо дословно воспринимать!

Та в житі різне буває.
Просто головне щоби син знав , що при проблемі він може до батьків звернутися і не впасти в мфошну яму.
Та в житі різне буває.
Нас на даний час дуже гарні відносини, але так було не завжди, був важкий період. Він дуже хороша і здібна дитина, от і переживаю щоб не зіпсував собі життя.

МФО с 18ти. а большинство банков с 21го.
контролить это можно только поглядывая в убки . Но лучше на доверии

irina07, просто щоб не боявся сказати.
Є випадки, еоли можна було обійтися 2000 грн, а люди зі страху напозичають, перекредитовуються і це виростає у значно більшу суму

Назад
Угорі