На все Кредит НА ВСЕ

Ой, та всі вони дзвонять не "на який день", а ще за пару днів до протермінування)))) Головне - будьте морально готові до цього)))
Можливо, але не хочеться щоб когось турбували , в оточені ніхто не знає , тож хочу щоб все так в залишилось

Можливо, але не хочеться щоб когось турбували , в оточені ніхто не знає , тож хочу щоб все так в залишилось
Перехочете))) Будуть і оточенню наярювати, від цього нікуди не подінешся. Попередьте близьких, а всім іншим кажіть, що завгодно. Почитайте про BitCapital, там не вдасться, нажаль, щоб все так і залишилось...) В мене з оточення ніхто На Все поки не скаржився, третій тиждень пішов...)

Такого не будет. Если вы выходите в просрочки, то звонки неизбежны. Лучше заранее предупредите близких и знакомых.

У біт капітал вся ваша телефонна книга є, тому ніяк, на жаль, не вийде, щоб нікого не турбували. Ну хіба що, ви закрите все разом з їх хотєлками

У біт капітал вся ваша телефонна книга є, тому ніяк, на жаль, не вийде, щоб нікого не турбували. Ну хіба що, ви закрите все разом з їх хотєлкам
У біт капітал вся ваша телефонна книга є, тому ніяк, на жаль, не вийде, щоб нікого не турбували. Ну хіба що, ви закрите все разом з їх хотєлками
а якщо довільними сумами закривати ? Наприклад сьогодні щось завтра щось і тд ?

Ну закривайте, але ж вони відсотки не перестають нараховувати до повного закриття. І їх це не зовсім цікавить. Дзвінки будуть продовжуватися до повного закриття. Вони, навпаки, як бачать, що ви хоч щось кидаєте і переживаєте - не злізуть з вас(

Ну закривайте, але ж вони відсотки не перестають нараховувати до повного закриття. І їх це не зовсім цікавить. Дзвінки будуть продовжуватися до повного закриття. Вони, навпаки, як бачать, що ви хоч щось кидаєте і переживаєте - не злізуть з вас(
Так якщо в мене є така можливість на даний момент , мені в любому випадку треба закривати цю позику, поки до чогось дійде діло там вже такі відсотки будуть що потім не вилізу, спілкувались вони зі мною нормально, я внесла сьогодні часткову оплату , подивилась вона зарахована , буду кожного дня щось вносити , читала за них на форумі є люди яким взагалі вони по оточенню не дзвонять , я розумію що вляпалася і якщо буду це ігнорувати то нічого кращого не буде а буде тільки гірше .

Так якщо в мене є така можливість на даний момент , мені в любому випадку треба закривати цю позику, поки до чогось дійде діло там вже такі відсотки будуть що потім не вилізу, спілкувались вони зі мною нормально, я внесла сьогодні часткову оплату , подивилась вона зарахована , буду кожного дня щось вносити , читала за них на форумі є люди яким взагалі вони по оточенню не дзвонять , я розумію що вляпалася і якщо буду це ігнорувати то нічого кращого не буде а буде тільки гірше .
Так а проценты будут крутиться и дальше, вы так всю жизнь планируете каждый день по чуть-чуть закидывать?

Будете вносити часткову оплату до пенсії...)))) Ви уважно читали, що люди пишуть?...)

У біт капітал вся ваша телефонна книга є, тому ніяк, на жаль, не вийде, щоб нікого не турбували. Ну хіба що, ви закрите все разом з їх хотєлка
Добрый день, можно узнать откуда у них вся телефонная книга?Я тоже брала в Bitcapital 100, возможности вернуть нет и в ближайшее время не будет...

Как они это делают?И можно ли убрать доступ к моим контактам вы знаете?
Ви писали, що встановили додаток якогось МФО на телефон і все, всі Ваші номери є в доступі.
можно ли убрать доступ к моим контактам вы знаете?
Ні не можна. Це вже назавжди. Просто змиріться і живіть дальше.
Yulia✌️,
Всі через це проходять. Хто для Вас важливий, то самі попередьте.
Заодно ця ситуація дуже прочистить простір навколо Вас і всі лишні люди з Вашого оточення зникнуть. Залишаться тільки справжні друзі.

Назад
Угорі