Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
І як веде себе Кредит Маркет,також маю його і МФО,але його ще плачу,але чесно вже немає сили платити,з теперішньою ситуацією це гроші на вітер,тим більше платити ще треба 2 роки?
Слушайте у меня настроение ? и я настоятельно рекомендую вам полистать форум для начала на интересующие вас темы.Если и тогда вы ничего не поймете то *велкам* я отвечу и расскажу все что знаю.
Слушайте у меня настроение ? и я настоятельно рекомендую вам полистать форум для начала на интересующие вас темы.Если и тогда вы ничего не поймете то *велкам* я отвечу и расскажу все что знаю.
Ну те що настрій в Вас такий ,я Вам не винна..Прикиньте полистала,і зрозуміла ,що там писало..Вас по людськи запитала,але ж Ви дуже розумні,щоб нормально відповісти
Нічого смішного я там не бачу..А форум для того і створений,щоб люди задавали питання,а інші на них відповідали,хто має більше досвіду..А настрій це Ваша проблема
Ну те що настрій в Вас такий ,я Вам не винна..Прикиньте полистала,і зрозуміла ,що там писало..Вас по людськи запитала,але ж Ви дуже розумні,щоб нормально відповісти
Нічого смішного я там не бачу..А форум для того і створений,щоб люди задавали питання,а інші на них відповідали,хто має більше досвіду..А настрій це Ваша проблема
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.