Кредит Комфорт. Хто знає подробиці?

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 592

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім, доброго ранку! Цікавить таке питання хто мав справу з Кредит Комфорт в Мінівео. Це коли видають не на міцяць а на кілька місяців і раз на два тижні треба вносити певну суму. Знайома цікавиться, перший платіж внесла другий і третій на прострочці 3тижні і тиждень. Цікавиться чого очікувати, коли почнуть атакувати. Я не знаю в мене такого кредиту не було. може хто на форумі знає. Як я зрозуміла з іі слів договір до 20 квітня діє. Хто стикався з таким?

Усім, доброго ранку! Цікавить таке питання хто мав справу з Кредит Комфорт в Мінівео. Це коли видають не на міцяць а на кілька місяців і раз на два тижні треба вносити певну суму. Знайома цікавиться, перший платіж внесла другий і третій на прострочці 3тижні і тиждень. Цікавиться чого очікувати, коли почнуть атакувати. Я не знаю в мене такого кредиту не було. може хто на форумі знає. Як я зрозуміла з іі слів договір до 20 квітня діє. Хто стикався з таким?
Как я понимаю, это кредит на большую сумму и на месяца 4-6 до года... И каждые 2 недели платить... Но!!! Там бешеный процент и кроме того, если есть просрочка, то они процент насчитывают похлеще чем в тех кредитах, что берутся на месяц.
Как по мне... Если это электронный договор, то все будет как у всех.

У меня такой. 10000 на 18 недель. Но я 8300 отдала уже. И забила... Пока должна 4900 дальше что будет хз... Родителям уже наяривали, все звонков блоке.

Назад
Угорі