Кредит Касса и частный исполнитель.

• Автор теми Автор теми UaMax1982
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 3K
Шось не похоже на Кредит кассу. Тай за 4 місяці за 10000 шось мало нарахували.
І бухгалтерія без Вашого відому не мала б нічого знімати.
А бухгалтерії по барабану: вони отримали виконавчий лист і зобов'язані утримувати. А знає про це працівник чи ні, то бухгалтерії не цікаво. Якщо бухгалтер не буде виконувати припис, то несе кримінальну відповідальність.
Звязуйтесь з цим приватним виконавцем і взнавайте, чому Вас не було повідомлено насамперед від нотаріуса, подруге від самого виконавця. І пишіть лист в Мінюст на цих горенотаріусів і виконавців, щоб позбавили їх ліцензій.
Десь була інформація, що приватні нотаріуси та приватні виконавці взагалі не зобов'язані про щось попереджати. Тобто "спасеніє утопающих дєло рук самих утопающих". Хоча це у голову не лізе.

Останнє редагування:
Vlezvdolgi, мне тоже при остановили, сумма не меняется!!каждый день смс или оплатите или продлите,. То лякают что в суд подадут,то они присылают смс что меня разыскивают и на почту такую же бумажку прислали.

Добрый день. Бухгалтерия не обязана ставить в известность о решении исполнительной службы, так как письма отправляют как в бух. так и должнику. Но мне не понятно что это за частный юрист, причем тут они? разве не суд такие дела расматривает и потом передают в исполнительную службу?
І я про це! Брехньою пахне
Vlezvdolgi, мне тоже при остановили, сумма не меняется!!каждый день смс или оплатите или продлите,. То лякают что в суд подадут,то они присылают смс что меня разыскивают и на почту такую же бумажку прислали.
Та кредит касса безвредні . Рік не плачу вже пів року навіть не пишуть . Суму заморозили

Катика, и что даже никому не продали??? Бо мне сегодня прислали письмо что продают меня третьим лицам!!правда каму не написали...

Я тоже хочу жалобу написать,подскажите куда и как

Я имел в виду здесь жалобу в Минюст на нотариуса, в том случае, если он сделает надпись.

На действия калловой массы - можно пробовать в полицию, в том числе через правительственную горячую линию.
Вроде есть примеры в разделе с ресурсами

Катика, и что даже никому не продали??? Бо мне сегодня прислали письмо что продают меня третьим лицам!!правда каму не написали...
Мало что они там пишут. В « письмах счастья» то же много чего писали ;)
Кредит касса не продаёт.

Вони не продають нікому . Просять вернути те що брала . Але я і того не вертаю покищо

Назад
Угорі