Кредит касса. Пункт 6 договора, кто понимает?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
а что в амереци?) за расизм? который перерос в хр*н пойми во что? если б у тебя лы маленький магаз, когда ниги пришли, разбили его, дали леща те, забрали товар....вот потом я бы хотел посмотреть кто какую войну хочет и как ты к поменяешь мнение о людях)
Люди хороші тільки живуть за принципом моя хата з краю ,доки сами непопробують біди ,без войни небуде нічого,бо треба усім збиратися і відстоювати ,ті закони що на бумажці з людей ******* роблять і грабують,всю дорогу ,ами голову схилим і терпим

Люди хороші тільки живуть за принципом моя хата з краю ,доки сами непопробують біди ,без войни небуде нічого,бо треба усім збиратися і відстоювати ,ті закони що на бумажці з людей ******* роблять і грабують,всю дорогу ,ами голову схилим і терпим
а ты так не живешь? вот зачем мне бежать за кого то жoпy рвать, когда у меня дом строится, сын подрастает? зачем мне какой то черт с его мнениями?

Наприклад організувати своїх колекторів і зібрати гроши потрошки на символічну зарплату ,якщо приїхали до ко
а ты так не живешь? вот зачем мне бежать за кого то ж*пу рвать, когда у меня дом строится, сын подрастает? зачем мне какой то черт с его мнениями?
Тому що завтра з ваших дітей будуть робити ******* іщей хату заберуть і скажуть що так треба по закону,або нададуть достроїти ,зроблять ще один карантин а сами будуть гуляти пити за наші гроші,у мене теж діти погодки яле я готова вмерти щоб встановити безпридел

Наприклад організувати своїх колекторів і зібрати гроши потрошки на символічну зарплату ,якщо приїхали до ко
Тому що завтра з ваших дітей будуть робити ******* іщей хату заберуть і скажуть що так треба по закону,або нададуть достроїти ,зроблять ще один карантин а сами будуть гуляти пити за наші гроші,у мене теж діти погодки яле я готова вмерти щоб встановити безпридел
т.е...ты готова отдать жизнь за какого петю-васю, твой ребенок будет жить без тебя в холоде и голоде , а ты станешь кем? герой-майдан?

Наших батьків грабили гроши з книжок неповідавали люди копійка до копійки складали ,а зараз придумали МФО і грабують єноти сраки крутять ,Безпридел Ами мовчимо і нам заєбись
т.е...ты готова отдать жизнь за какого петю-васю, твой ребенок будет жить без тебя в холоде и голоде , а ты станешь кем? герой-майдан?
Я готова боротися і я непомру і так просто нездамся Хто зи мною палити галими сараї

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі