Кредит касса продала дебтфорту кому тепер закривати як будуть гроші?

• Автор теми Автор теми МаріяStanislav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 68

МаріяStanislav

Перевірений
Дописи
441
Реакції
216
Бали
343
МаріяStanislav не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Борг в кредит кассі з лютого. Шлють ці дебтфорт раз на місяць. Грошей немає закрити, закриваю за тіло коли є сума. Зарплату отримую готівкою. На карточку приходять лише аліменти на дитину. Моїй знайомій якесь мфо заблокували рахунки без суду, через приватного виконавця. Вона взяла адовоката за 3000 грн а він сказав, що в договорі що вона підписувала було сказано, що вона погоджується, що в разі несплати вони звернутся до приватного виконавця без суду. Не знаю як там в неї далі, і процес роботи, просто корист. карточкою племінниці і працює за готівку. Але що це за дебтфорт? Що чекати? Не дзвонить нікому. Може дзвонять мені, але в мене додаток який не пропускає невідомі дзвінки

Вкладення

• Screenshot_20260820_155432_Messages.webp
    Screenshot_20260820_155432_Messages.webp
    72.4 Кб · Перегляди: 18
Моїй знайомій якесь мфо заблокували рахунки без суду, через приватного виконавця. Вона взяла адовоката за 3000 грн а він сказав, що в договорі що вона підписувала було сказано, що вона погоджується, що в разі несплати вони звернутся до приватного виконавця без суду.
Знову у вас цікаві історії :)

Знову у вас цікаві історії :)
МФО використали виконавчий напис нотаріуса. МФО взяло кредитний договір та пішло не до суду, а до приватного нотаріуса.Нотаріус ставить на договорі спеціальний штамп (виконавчий напис). Цей документ автоматично прирівнюється до рішення суду.МФО бере цей напис і несе його до приватного виконавця. Виконавець зобов'язаний відкрити провадження та заблокувати картки.Боржник про це дізнається вже за фактом, коли приходить сповіщення в «Дії» або блокуються рахунки.
Але цей адвокат їй сказав, що це легко оскаржити, і все розблокувати, так як вони діють поза законом.

Назад
Угорі