Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це тоді дається 15 днів на відзивГаразд, це була істерика, це була лише У Х В А Л А про відкриття провадження02 липня 2026 року, а не суд , засідання буде в липні. Хоча я досі впевнена що програю.
Дякую. Завдяки вам я прочитала все ще раз.Це тоді дається 15 днів на відзив
Коли я побачила свій перший позов до суду то теж була трохи в шоці)тому це нормальна реакціяДякую. Завдяки вам я прочитала все ще раз.![]()
Ви найняли адвоката?Коли я побачила свій перший позов до суду то теж була трохи в шоці)тому це нормальна реакція
Доречі вчора прийшло рішення,і суд повністю відмовив касі )
Так,без нього суд присудить вже що буде в позовіВи найняли адвоката?
Адвокат з форуму?Так,без нього суд присудить вже що буде в позові
ТакАдвокат з форуму?
Скажіть буль ласка хто і ціну(можна в приват)
Яка причина для відмови? Бо сьогодні теж подали, поки немає ухвали, очікуюКоли я побачила свій перший позов до суду то теж була трохи в шоці)тому це нормальна реакція
Доречі вчора прийшло рішення,і суд повністю відмовив касі )
Професійна робота когось із адвокатів Форуму, що ж ще може бути.Яка причина для відмови?
Не було достатньо доказів.Про переказ коштів,сам договір.Але цим займався адвокатЯка причина для відмови? Бо сьогодні теж подали, поки немає ухвали, очікую
Можна у ПП
Теж схоже на те, лише довідка про переказ на картку, але без самої квитанції платіжної системиНе було достатньо доказів.Про переказ коштів,сам договір.Але цим займався адвокат
Бажаю успіху в цьому!Теж схоже на те, лише довідка про переказ на картку, але без самої квитанції платіжної системи
Адвокат вже займеться цим
Дякую