Maks1927
Форумчанин
- Дописи
- 150
- Реакції
- 63
- Бали
- 913
Maks1927 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А чому забудете через "ще менше року"?Брав 15 000 ще в грудні 2021р нарахували 105 000 , хочуть 37 хай ідуть до сраки не заплачу ніколи , хіба що через суд якщо туди дійде ще.
ще менше року і забуду про них взагалі що вони є....
ну типу 3 роки пройде і менша ймовірність що подадуть до суду , а якщо подадуть то оскаржити сроки позовної давності.А чому забудете через "ще менше року"?
Ви помиляєтесь. Зараз сроки позовної давності не діють. спочатку Ковід, потім військовий стан.ну типу 3 роки пройде і менша ймовірність що подадуть до суду , а якщо подадуть то оскаржити сроки позовної давності.
я це мав на увазі , а так я і так про них не сильно згадую.
Так не діють , але все ж мені здається що чим більше часу пройде тим менша ймовірність що подадуть до суду.Ви помиляєтесь. Зараз сроки позовної давності не діють. спочатку Ковід, потім військовий стан.
по нових договорах вони швидко зараз подають до суду , по старих не так активно ще.Це як пощастить.. деякі можуть через 4 місяці подати, хтось через декілька років. У мене до речі, по кассі також 15000 тіло приблизно з вами в один час взята, пропонують за 13500
Все может быть. Проверяйте себя на Судова влада УкраїниДобрий день)
Кредит каса дзвоне робот і повідовляє що «ви не виходите на звязок, по значній частині заборгованості кредитор ( щось та ще) подасть в електроний суд, на порталі судова влада опублікована інформація)
Там тіло десь 3к по % вже і не памятаю, пятий рік вже йде, може хто знає що буде вуд чи як