Кредит каса прислали на почту

• Автор теми Автор теми Віка1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 3K
Скажіть будь-ласка вони приїжджають по місцю прописки? Там не живу прийшло батькам
Як я розумію то це не документ, бо нема печаті
З тіла 3000грн хотять майже 7
Я пролонгаціями вже їм все закрила тай переплатила. ЗА КОЖНІ 16 ДНІВ ПО 1092ГРН І ТАК ДЕКІЛЬКА МІСЯЦІВ
Если уже платили пролонгациями ,и заплатили больше ,чем нужно ,то тут только написать на них жалобу в нацкомфин ,а так будут доставать звонками и смс Вам и Вашим родственникам ,найдут всех ,не реагируйте на это ,чем больше мороза с вашей стороны ,тем меньше они будут вас доставать ,по месту прописки и жительства никто не приезжает ,а их телефонные звонилки могут только этим запугивать(не имеют они права приезжать)
Скажіть будь-ласка вони приїжджають по місцю прописки? Там не живу прийшло батькам
Я пролонгаціями вже їм все закрила тай переплатила. ЗА КОЖНІ 16 ДНІВ ПО 1092ГРН І ТАК ДЕКІЛЬКА МІСЯЦІВ

У меня кредит касса пока самые активные.. письма на электронку, на почту, когда вставляю старую симку, тоже больше всего звонков.. месяца просрочки еще нет.. текст писем такой же, никто не приехал)
Пока на морозе, жду акций и интересных предложений)

Я такое сама могу набрать и распечатать)))

Су.а писем от кредит кваса все шекарние то всуд подали ,розиск,с предупреждением .Фантазия на 5+

Кредит каса -це хомячки безобідні , крім листів і дзвінків вам і контактним нічого не буде !!! Я 1.5 року морожусь. Зараз навіть не дзвонять

Нет) Все на что они способны это только звонить и письма свои слать) Меня год мурыжили, в результате только тело оплатил, ни одной пролонгации не делал)

Не приезжают.
Не продают.
Таких писем получите ещё штук 50. Что с ними делать - Вам решать (или сжечь, или пропустить через шредер).
Мне сначала приходили через день, потом почтальон стал бросать раз в месяц сразу несколько.
И что интересно - приходили одновременно с письмами от шг, содержание было одинаковым, шрифт, оформление тоже, отличались только суммы и название мфо.

Розшукується Михайло Олександрович у зв'язку з тим, що для нього/неї є фінансова пропозиція.
Усіх, хто має , будь-які відомості про місце проживання або контактні телефони цієї особи, бачився з цією людиною або володіє будь-якою іншою інформацією про нього/неї,
просимо негайно повідомити усю наявну інформацію по цій людині за вказаними номерами телефонів або передати лист.
+38 044 333 51 43
ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС», 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, будинок 26, офіс 407
| 067 373 3 757 | 099 373 3 757 | 063 373 3 757 | 044 333 5 222 | [email protected]
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:
Вміст цього електронного листа та будь-яких вкладень в ньому, призначений виключно для адресата та може містити конфіденційну інформацію. Якщо ви не є визначеним одержувачем цього повідомлення, негайно сповістить відправника, відправивши повідомлення, а потім видаліть це повідомлення та всі вкладення.
Коректне відображення тексту електронної пошти та вкладень було перевірено на платформі Windows за допомогою Інтернет-браузера Google Chrome.
Передача електронної пошти не може бути гарантовано безпечною або без помилок, оскільки інформація може бути перехоплена, пошкоджена, втрачена, знищена, надходить пізно або неповно. Отже, відправник не несе відповідальності за будь-які помилки чи упущення у змісті цього повідомлення, які виникають в результаті передачі електронної пошти.:crazy:

Вы писали на них в Нацком? Не могли бы поделится что писали?
а через пару месяцев кабинете уменьшат сумму, заткнутся и перестануть трогать вообще!!!! просто нужно подождать.... и не читать их бред... и не слушать их кукареканье... кстати после нацкома затыкаются быстрее
а через пару месяцев кабинете уменьшат сумму, заткнутся и перестануть трогать вообще!!!! просто нужно подождать.... и не читать их бред... и не слушать их кукареканье... кстати после нацкома затыкаются быстрее
Вы на кредит кассу писали в Нацком? Не могли бы поделится образцом,что да как писать?

Вы писали на них в Нацком? Не могли бы поделится что писали?

Вы на кредит кассу писали в Нацком? Не могли бы поделится образцом,что да как писать?
я с форума образец брала, я писала год назад постараюсь найти свой

Мне по почте пришло.
Не первое , думаю , что и не последнее.

Вкладення

• IMG_20200130_175806.webp
    IMG_20200130_175806.webp
    338.3 Кб · Перегляди: 35
Назад
Угорі