Кредит каса пропонує списання до тіла

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 825

Галига

Форумчанин
Дописи
263
Реакції
110
Бали
913
Галига не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Підкажіть ,хто стикався. Кредит каса пропонує списання до тіла до 31.08. а оплатити всю суму зможу лише після 23 серпня. Подзвонив оператор і наговорив що можуть раніше анулювати пропозицію. Хтось так закривав і чи справді до кінця місяця?
В кабінеті все змінено

Доброго дня. Підкажіть ,хто стикався. Кредит каса пропонує списання до тіла до 31.08. а оплатити всю суму зможу лише після 23 серпня. Подзвонив оператор і наговорив що можуть раніше анулювати пропозицію. Хтось так закривав і чи справді до кінця місяця?
В кабінеті все змінено
якщо все так, а також якщо маєте можливість закрити за тіло, то мабуть можна було б закривати

Доброго дня. Підкажіть ,хто стикався. Кредит каса пропонує списання до тіла до 31.08. а оплатити всю суму зможу лише після 23 серпня.
в моем календаре 23-е число идет перед 31-ым. значит успеваете

в моем календаре 23-е число идет перед 31-ым. значит успеваете
Та оператори кажуть що можуть відмінити пропозицію
.то й цікавило чи вони таке роблять.
А за тіло закрити то таки найкраще

Та оператори кажуть що можуть відмінити пропозицію
.то й цікавило чи вони таке роблять.
А за тіло закрити то таки найкраще
Хай собі говорять хочуть. В мене була з ними аналогічна ситуація. Тільки я спокійно все оплатив 31 грудня. Тому якщо є можливість,то закривайте. І про всяк випадок попросіть у них гарантійний лист.

Хай собі говорять хочуть. В мене була з ними аналогічна ситуація. Тільки я спокійно все оплатив 31 грудня. Тому якщо є можливість,то закривайте. І про всяк випадок попросіть у них гарантійний лист.
О . Спасибі?
А как давно кредит был взятый и сколько просрочка?
355 днів

Назад
Угорі