Кредит каса продала Debfort ,як вони себе ведуть?

• Автор теми Автор теми Ірина 1990
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Ірина 1990

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
130
Бали
5125
Ірина 1990 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день підкажіть кредит каса продала Debfort як вони себе ведуть,чи дзвонять до родичів і сусідів.Дякую на перед

Добрий день підкажіть кредит каса продала Debfort як вони себе ведуть,чи дзвонять до родичів і сусідів.Дякую на перед
Привіт) debfort особисто в мене дуже спокійні, і нколи забувають про мене на місяці, шкоди не робили!
Але це таке..в кожного по різному! Хтось пише єврогроші лаПочки...а мені дайте автомат і оком не моргну)

Рекомендую воспользоваться поиском ? ,достаточно много информации есть по поводу Debfort:Результаты поиска по запросу: Debfort

Каса продала чи передала на продзвін?
Дебфорт відносно спокійні. В мене були по одному мфо, може раз чи два подзвонили, потім пропали

Сейчас и мне прошло. Видимо всем скопом продали им

Привіт) debfort особисто в мене дуже спокійні, і нколи забувають про мене на місяці, шкоди не робили!
Але це таке..в кожного по різному! Хтось пише єврогроші лаПочки...а мені дайте автомат і оком не моргну)
Так єгроші-це треш!!!

У моего папы на работе один рабочий взял в кредит кассе. Те продали дебфорт, и стали за**вать папу звонками, смс и ночью тоже...

Назад
Угорі