Кредит Капітал (Селфі-Кредит) прислали гарантійного листа

• Автор теми Автор теми Роксолана666
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 513

Роксолана666

Форумчанин
Дописи
169
Реакції
19
Бали
318
Роксолана666 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Селфі-Кредит передали мій борг в ФК Кредит Капітал,і від них прийшов мені гарантійний лист з пропозицією оплатити 33.550 грн боргу(тіло кредиту в Селфіках - 3.000 грн). Якщо не оплачу 3.000 грн до 26/03/25 р,то погрожують судом.. Чи ходять Кредит Капітал в суди і чого від них чекати? Кредит ще з 2024 р

Селфі-Кредит передали мій борг в ФК Кредит Капітал,і від них прийшов мені гарантійний лист з пропозицією оплатити 33.550 грн боргу(тіло кредиту в Селфіках - 3.000 грн). Якщо не оплачу 3.000 грн до 26/03/25 р,то погрожують судом.. Чи ходять Кредит Капітал в суди і чого від них чекати? Кредит ще з 2024 р
Можу тільки відповісти ,що в суди ходят.🫠

ох и выгодные условия))) шлите их на, или в, как будет удобнее с такими требованиями

Гарантийное письмо на оплату 33к с 3к тела?)
Так чё там, пусть сразу на 100к дают гарантийку)))
Вони ту суму типу "обіцяютт" розбити на 11 міс

Можу тільки відповісти ,що в суди ходят.🫠
Хто з ними судився,який у вас досвід з ними в суді?

Вони вважають що я їм винен 22 з 6. Але ще вони мені винні за знос внн. Поки що не шукав з ними звʼязку.
Останній раз десь місяць тому я їм пропонував закрити за різницю. Відмовились. Мабуть візьму виконавчий, нагну їх і будемо говорити про тіло. Вони погоджуються, якщо поморочити їм голову.

Гарантийное письмо на оплату 33к с 3к тела?)
Так чё там, пусть сразу на 100к дают гарантийку)))
Та да 😬

Вони ту суму типу "обіцяютт" розбити на 11 міс

Хто з ними судився,який у вас досвід з ними в суді?
В мене благо ще з ними не було ,але по форуму бачила.
В мене є в них аж декілька позик(скупили😢),то калькулятор в них явно поломаний😱

Назад
Угорі