Оля2021
Форумчанин
- Дописи
- 31
- Реакції
- 9
- Бали
- 3565
Оля2021 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та не треба нікуди йти, такі справи ведуться дистанційно, покажіть документи юристу, якщо не будете захищатись то з великою вірогідністю суд присудить все що вони хочуть.Если не идти , то они выиграют?
Добре. Дякую...місяць ще в мене є . Буду значить захищатисята не треба нікуди йти, такі справи ведуться дистанційно, покажіть документи юристу, якщо не будете захищатись то з великою вірогідністю суд присудить все що вони хочуть.
Місяця в Вас не має.... суд надав Вам 15 днів на надання відзиву....відлік часу пішов з моменту отримання ухвали.Добре. Дякую...місяць ще в мене є . Буду значить захищатися
Бл... Дякую...Місяця в Вас не має.... суд надав Вам 15 днів на надання відзиву....відлік часу пішов з моменту отримання ухвали.
місяць буде після рішення суду на подання апеляціїмісяць ще в мене є
Тоже подали в суд , назначили первое слушание, а сейчас второе но я пошла к юристу и будем защищатьсяВсем привет! Скажите к чему готовиться? Если не идти , то они выиграют? Что делать?
А в мене вже другу справу з ними буду оскаржувати. Першу нажаль навіть і через апеляцію програли , але частково там зменшили суми на оплату юрпослуг.Всем привет! Скажите к чему готовиться? Если не идти , то они выиграют? Что делать?
А суд що не прибрав штрафи?А в мене вже другу справу з ними буду оскаржувати. Першу нажаль навіть і через апеляцію програли , але частково там зменшили суми на оплату юрпослуг.
Щодо другої незнаю , що буде але також планую захищатися, бо юрист каже що там де захищалися , то або зменшення суми або повністю оскарження можна отримати. Буду сподіватися ,що все вийде в мою користь.
І вам раджу спробувати , бо вони беруть дуже великі проценти
Пеня, тіло і відсотки , інших нарахувань не булоА суд що не прибрав штрафи?
Чи в позові були тільки тіло кредиту і відсотки, без інших нарахувань?
Тобто суд навіть пеню не прибрав?Пеня, тіло і відсотки , інших нарахувань не було