Кредит Капітал подали в суд після 1,5 року заборгованості.!?

• Автор теми Автор теми Ігор2213
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
Дякую, за інформацію, скільки оріентовно юристи захочуть коштів, за ці справи??

Можливо, іти до суду і вимагати державного безплатного юриста від держави🤣😊? Чи так не пройде.?? Сміятись хочу з цієї всієї ситуації, що аж не можу. Я вже думав, вони забули про мене, а тут маєш іди до суду

Це вже безпосередньо в юристів/адвокатів питати.
Вони самі все скажуть відштовхуючись від того, скільки роботи потрібно буде зробити.
Але в разі виграшу справи вони так само можуть ці кошти повернути. За надану правничу допомогу.

Це не кримінальне судочинство і тут такого немає

Ну така справа. Йдучи в протермінування і нічого не сплачуючи, потрібно бути з самого початку готовим до такого розвитку подій.
В мене шостий рік по тим сараям, але я всеодно регулярно перевіряю реєстри і слідкую за їхніми припадками)
За цей період часу, платили їм, хоч якісь кошти??
Ви звертались до якихось юристів??

А і ще одне питання, якщо суд, я програю, і буде виконавче провадження і заблокування коштів, чи зможу я виїхати за кордон, звісно коли закінчиться війна?

Останнє редагування:
Жодної гривні. Я вважаю що нічого їм не винен.
Мають претензії обгрунтовані - велкам до суду. Не хотять... поки що.
Консультувався скажімо так. Повторюсь - на мене до суду так ніхто і не подав.
Маю парочку написів, але вони вже в суді на знесення.
А і ще одне питання, якщо суд, я програю, і буде виконавче провадження і заблокування коштів, чи зможу я виїхати за кордон, звісно коли закінчиться війна?
На даний момент не володію жодною підтвердженою інформацією що саме через борги чи програний суд хтось не виїхав чи когось не пустили на кордоні.

Жодної гривні. Я вважаю що нічого їм не винен.
Мають претензії обгрунтовані - велкам до суду. Не хотять... поки що.

Консультувався скажімо так. Повторюсь - на мене до суду так ніхто і не подав.
Маю парочку написів, але вони вже в суді на знесення.

На даний момент не володію жодною підтвердженою інформацією що саме через борги чи програний суд хтось не виїхав чи когось не пустили на кордон
ДЯкую велике, за підсказки. Буду сьогодні сидіти думати чи іти і суд, чи ні. Ну юриста певне точно брати не буду, я також вважаю, що я їм нічого не винний, а оплачувати зараз юристів, не маю ніякого бажання. Дідюсю, ви б ішли до суду без юриста, чи ні??
😊

Останнє редагування:
ДЯкую велике, за підсказки. Буду сьогодні сидіти думати чи іти і суд, чи ні. Ну юриста певне точно брати не буду, я також вважаю, що я їм нічого не винний, а оплачувати зараз юристів, не маю ніякого бажання. Дідюсю, ви б ішли до суду без юриста, чи ні??

😊
Без юриста будете виплачувати все що вони попросять, а вони там може і 100тис захочуть, оскаржити через деякий час не зможете, і доведеться все виплатити. Те що ви вважаєте що ви їм нічого не винні, то це треба довести до суду, але самотужки ви це не зробите, хіба що тільки гірше.

ДЯкую велике, за підсказки.
Завжди будь ласка.
Дідюсю, ви б ішли до суду без юриста, чи ні??
Особисто я ні.
Це моя позиція від самого початку була.
Я про те, що я радше юристам віддам грошей за їхню роботу по захисту в суді, ніж тим падлюкам.
Але в кожного свої міркування, бачення і потреби.
Хтось домовляється, хтось просто платить що вони хотять.

[SARCASM][/SARCASM]
Без юриста будете виплачувати все що вони попросять, а вони там може і 100тис захочуть, оскаржити через деякий час не зможете, і доведеться все виплатити. Те що ви вважаєте що ви їм нічого не винні, то це треба довести до суду, але самотужки ви це не зробите, хіба

Завжди будь ласка.

Особисто я ні.
Це моя позиція від самого початку була.
Я про те, що я радше юристам віддам грошей за їхню роботу по захисту в суді, ніж тим падлюкам.
Але в кожного свої міркування, бачення і потреби.
Хтось домовляється, хтось просто платить що вони хотять.
Потрібен юрист в івано-франківську
И что вы там собрались делать, что говорить? Без линии защиты смысла точно нет.
Збираюсь розказати правду, що коштів для закриття кредиту нема, те що безробітній і майна немаб, те що збираюсь іти на роботу з офіційною мінімальною зарплатою, і по закону буду виплачувати 20 відсотків від мінімальної зарплати. Тобто за років 20 сплачу

Потрібен юрист в івано-франківську
Не обязательно местный, все делается удаленно.
Вы можете к нашим профильным юристам с форума обратиться.
Вкладка "Юристы"
Они уже скажут, что можно сделать и какие перспективы. Первая консультация базовая бесплатна насколько я знаю.

Не обязательно местный, все делается удаленно.
Вы можете к нашим профильным юристам с форума обратиться.
Вкладка "Юристы"
Они уже скажут, что можно сделать и какие перспективы. Первая консультация базовая бесплатна насколько я знаю.
Дякую вже звязався з одним із них
20% по одному исполнительному производству
Правильно я розумію, якщо зараз я іду в суд, і програю його мені потрібно буде виплатити 40000 грн. Якщо я іду на роботу і зарплата у мене 10000 грн. То будуть стягувати 2000 грн. в місяць.?? А якщо знову на мене подадуть до суду інший мфо, і я знову програю, наприклад 50000 грн, то я всерівно буду виплачувати не більше 2000 грн??

Останнє редагування:
Дякую вже звязався з одним із них

Правильно я розумію, якщо зараз я іду в суд, і програю його мені потрібно буде виплатити 40000 грн. Якщо я іду на роботу і зарплата у мене 10000 грн. То будуть стягувати 2000 грн. в місяць.?? А якщо знову на мене подадуть до суду інший мфо, і я знову програю, наприклад 50000 грн, то я всерівно буду виплачувати не більше 2000 грн??
Я ж писал вам, 20% с одного ИП. В сумме не больше 50% могут стягивать по нескольким ИП.

@Ігор2213
Ничего не будет, вам уже писали. В тюрьму никого не сажают сейчас за не оплату, будет долг висеть хоть всю жизнь, пока не заплатите.

@Ігор2213
Ничего не будет, вам уже писали. В тюрьму никого не сажают сейчас за не оплату, будет долг висеть хоть всю жизнь, пока не заплатите.
Треба купити нові штани, іду до суду😊😊
Треба купити нові штани, іду до суду😊😊
Дякую
Рік тому писали,що 18...набрали ще?
На мені 30 є ще досі, а ще 18 набрав на близьку на той час людину, і їх потрібно було закрити, і закрив здається 15 із них майже всі за тіло, і + 500 грн, кожній конторі так казав, даю тіло + 500, але скільки часу я з ними по телефону наговорився не передати словами.

Останнє редагування:
Назад
Угорі