Кредит капітал подали в суд через 6 років

Злая мама

Форумчанин
Дописи
196
Реакції
176
Бали
5125
Злая мама не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усі.Давно мене тут не було але що ж .Предісторія: у 2020-2021 набралась різних мфо, не виплатила ( деякі платила частково ₴ ) але суть що змінила номери і зникла.Хотіла домовитись за тіло кредити та ні, навідріз тільки з відсотками.Продав Мілан їм мій кредит на 8000, сьогодні в дії бачу що 18.06.2026 подали до суду капітал про виплату 27700. Пройшло 6 років, я хочу подати заяву про строки давності позовної та відриву позову.Хто що робив у даній ситуації?Скажу одразу не маю коштів на адвоката , лікування було дороге у мене по стану здоровʼя , зараз на селі просто.Порадьте щось будь ласка бо дах іде .На судовій владі знаю що якщо подати позов про відрив у звʼязку зі строком давності то може бути усріх

Якщо є ухвала про відкриття провадження , то зареєструйте Електронний суд , там всі документи , позовна заява , їхні докази. Їх потрібно переглянути , знайти порушення і подати відзив , на це є 15 днів. Якщо хочете можу подивитись безкоштовно. В гіршому випадку можна розтягнути суди на рік -півтора , в кращому випадку перемогти в суді

Ось наприклад свіже рішення , про перемогу над ними Єдиний державний реєстр судових рішень

Назад
Угорі