Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо це не мовчання ягнят..."Молчание Золото"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо це не мовчання ягнят..."Молчание Золото"![]()
Не шути так больше....ты ж понимаешь ???Бегом домой гостей встречать ....)
P.S.Шутка...
Ти теж побігла?))))Не шути так больше....ты ж понимаешь ???
Я? Звичайно, навіть шапку забула вдягнути ?Ти теж побігла?))))
Я? Звичайно, навіть шапку забула вдягнути ?
Логично... Но в данном случае болтать на неинтересные мне темы - трата времени, подождем чем заинтересуют (если заинтересуют) - тогда и поговорить можно будет...Якщо це не мовчання ягнят...
Як не той, даремно бігла ????Оффтопот наївна. То ж не той принц)))
Справа хазяяча,але нема там з ким розмовляти.Логично... Но в данном случае болтать на неинтересные мне темы - трата времени, подождем чем заинтересуют (если заинтересуют) - тогда и поговорить можно будет...
Ну як "тіло", чи менше тіла (вірю в диваСправа хазяяча,але нема там з ким розмовляти.
а чий це номерпереадресацию на номер 044-492-05-75. Они сильно удивятся.
Ми всі сюди прийшли ягнятами...Але потрохи ріжуться клики!(у мене наприклад,рррр)Якщо це не мовчання ягнят...
Приємно це чути)Ми всі сюди прийшли ягнятами...Але потрохи ріжуться клики!(у мене наприклад,рррр)
Мене сьогодні якийсь упир обезьяною назвав,навіть і не йокнуло,а раніше б ридалаПриємно це чути)
Головне, що заблокувала і не спілкувалася з ним. А за таке можна і поскаржитися, тим більше докази є. Представилося воно чи ні?Мене сьогодні якийсь упир обезьяною назвав,навіть і не йокнуло,а раніше б ридала
Оце все що написало,мол должна те се,звідки і хто не сказалоГоловне, що заблокувала і не спілкувалася з ним. А за таке можна і поскаржитися, тим більше докази є. Представилося воно чи ні?
Отправьте ему этоМене сьогодні якийсь упир обезьяною назвав,навіть і не йокнуло,а раніше б ридала
Ой,як няшно.Я йому завтра вранці,замість доброго ранку відправлю,я ж чемна дівчинка і після 9вечора не пишу і не дзвоню!Отправьте ему это
![]()
А потом заблокируйте.
Але реально обідно,в мене на аватарці таке фото гарнюнє,а воно чм0 мене обізяною...Ой,як няшно.Я йому завтра вранці,замість доброго ранку відправлю,я ж чемна дівчинка і після 9вечора не пишу і не дзвоню!
А ещё лучше никак не реагируйте, молча заблокировали и забыли. Оно покукарекает и переключится на других.Ой,як няшно.Я йому завтра вранці,замість доброго ранку відправлю,я ж чемна дівчинка і після 9вечора не пишу і не дзвоню!
Але реально обідно,в мене на аватарці таке фото гарнюнє,а воно *** мене обізяною...