Кредит експресс і кашинський

• Автор теми Автор теми Rosso
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
Rosso, в мене там кредит ще з 2018 року... Поки тишина, час від часу на електронну пошту листи.

Від КердитЕкспрес прийшло повідомлення на пошту з пропозицією «списання значної частини боргу», написав, запропонував 50% тіла, хочуть 200% (10к з тіла 5к) і не менше. Були послані поки.
Кредиту вже майже 6 рочків до речі))))

Від КердитЕкспрес прийшло повідомлення на пошту з пропозицією «списання значної частини боргу», написав, запропонував 50% тіла, хочуть 200% (10к з тіла 5к) і не менше. Були послані поки.
Кредиту вже майже 6 рочків до речі))))
У них така практика з усіма, без виключення.
Рахують х2 і стоять на своєму

У мене в Кешинський також є кредит з 2019року. Були пролонгації спочатку. Але вже майже 5 років вони мовчать і я їх не зачіпаю. Навіть суми боргу не пам'ятаю

Привіт всім, допоможіть мені теж порадою. Кредит теж є в Кредит Експрес від Кашинського десь з 2019 року і тільки зараз вони знову активізувались, я за кордоном то подзвонили пока тільки до мами, їй толком нічого не сказали тільки що є борг і щоб я з ними зв'язалась. Звичайно мама вже кіпішує. Я їм написала в вайбері щодо якихось знижок чи акцій, то вони мені у відповідь що в мене 16 домовленостей порушено і є не доречним мені питати про таке. Попросила скинути мені договір домовленості, пока немає відповіді боюсь що я їх почала напружувати і щоб вони далі не дзвонили рідним.

Назад
Угорі