Кредит Експрес пропонує закрити на лояльних умовах борг в кредиткасі

• Автор теми Автор теми NataM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну да, на сегодняшний день, а что завтра... Удивляться уже нечему нам... В такое тяжёлое для нас время, решили нас ип...ть... Ну а чё, решили что самое время, а то нам всем так весело, гармония душевная, финансовая... Харэ нам балдеть.
Подивимось.
Тут без варіантів : взяв м'яч, **яч :cool:

Ну так мы все здесь такие, никто ничего не знает, что будет завтра, может разрешат единственное жильё за долги в МФО отбирать( тихо, расслабляемся?) Не надо паниковать, я сама нервничаю, прям дежавю у меня, как пришла сюда на форум в 2019 году, вся на измене.. Мы ж народ сильный. Изменить не можем, будем решать, что нам остаётся?
Та я без паники)
Думаю только паниковать из за того что пива мало взял((( ?

Подивимось.
Тут без варіантів : взяв м'яч, **яч :cool:
Вот-вот и я об этом?
Та я без паники)
Думаю только паниковать из за того что пива мало взял((( ?
Многим знакомая ситуация? Если уже нет, я пью чай с конфеткой, вкусно и успокаивает?

Останнє редагування:
Пришло и мне от них подобное письмо, касательно кредита в Сенсбанке. Причём, что примечательно, по этому кредиту открыто ИП с 2022 года и с ЗП снимают по 20%.
Ради интереса вышел с ними на связь, мол что можете предложить. Предложение поступило более чем интересное: с 42000 грн при оплате 3600 грн остаток долга будет прощён.
Я им сразу за гарантийку зарядил, в ответ лёгкое увиливание. Самое интересное, когда спросил за закрытие ИП, ответили что после закрытия кредита по списанию необходимо оплатить исполнителю 10% от общей суммы ИП и оно будет закрыто.
Ещё раз напомнил им за гарантийку и тишина.
Кидаловом попахивает.
На електронку прийшов такий лист.Чи можна довіряти?

Шановний (-на) *******************************
Станом на 05.05.2023 р., зобов’язання перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» (Credit Kasa) НЕ ВИКОНАНЕ, а сума Вашого боргу за Кредитним договором № *******від 18.02.2022 року становить: 3 610,00 грн.

Скористайтесь лояльними умовами оплати, поки є така можливість.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ.ЕЛ.СІ.» (номер телефону для здійснення зв’язку – 0800605673, електронна адреса для листування - [email protected] ) співпрацює з Вами від імені ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» (Credit Kasa) на підставі договору № 13/11/2021 від 01.11.2021.

СПЛАТІТЬ ЛИШЕ ЧАСТИНУ ЗАБОРГОВАНОСТІ по дог. № ******* у розмірі 902,50 грн до 15.05.2023 р. і залишок боргу буде анульовано!

УВАГА! ПРОГРАМА СПИСАННЯ БУДЕ ДІЙСНА ЛИШЕ У ТОМУ ВИПАДКУ, ЯКЩО ВИ ЗАРЕЄСТРУЄТЕСЬ ПО ТЕЛЕФОНУ 0800605673 АБО Viber.

Скористайтесь лояльними умовами оплати, поки є така можливість.

Терміново телефонуйте або пишіть, щоб уточнити погоджену суму до сплати і оформити заявку на списання.

0800605673
(БЕЗКОШТОВНО) ПН-ПТ з 09:00 до 20:00 або Viber

Номер Вашої справи для звернення: *****

Реквізити для сплати заборгованості:

З повагою, Заступник начальника юридичного відділу

Червонюк О. А.

ТОВ «КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ.ЕЛ.СІ.»

*Ця електронна передача (та будь-які додатки до неї) призначена виключно для використання адресата (адресатів). Вона може містити конфіденційну, банківську або юридично привілейовану інформацію. Якщо ви не призначений одержувач, це повідомлення, потрібно негайно видалити та повідомити відправника. Будь-яке несанкціоноване використання або розголошення цього повідомлення категорично заборонено.
Пришло и мне от них подобное письмо, касательно кредита в Сенсбанке. Причём, что примечательно, по этому кредиту открыто ИП с 2022 года и с ЗП снимают по 20%.
Ради интереса вышел с ними на связь, мол что можете предложить. Предложение поступило более чем интересное: с 42000 грн долга при оплате 3600 грн остаток долга будет прощён.
Я им сразу за гарантийку зарядил, в ответ лёгкое увиливание. Самое интересное, когда спросил за закрытие ИП, ответили что после закрытия кредита по списанию необходимо оплатить исполнителю 10% от общей суммы ИП и оно будет закрыто.
Ещё раз напомнил им за гарантийку и тишина.
Кидаловом попахивает.

Назад
Угорі