Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нічого не робити. Теж є, прострочка 2 місяці. Дзвонять інколи, присилають смс і все.Маю кредит в Cly маю прострочку пропустити не має чим зарплата буде через 14 днів погрожують що будуть проблеми, що робити?
А що скажете по Avira credit ті погрожували що додадуть до чорного списку і заблокують картку, а я їм кажу через 14 днів проплачу а вони не в якуУже рік прострочки у них. Дуже рідко нагадують про себе. Одна-дві смс на місяць і все
Ви так переживаєте, що вони вас внесуть у чорний список до себе, що не зможете в них брати займ? Заблокувати картку вони не можуть, її блокують виконавці чи суд, згідно відповідного рішення.А що скажете по Avira credit ті погрожували що додадуть до чорного списку і заблокують картку, а я їм кажу через 14 днів проплачу а вони не в яку
Ці були надоїдливі в моєму випадку. Також казали,що заблокують всі рахунки для примусового стягнення. Але ВНН під час воєнного стану заборонено. Заблокувати можуть тільки по рішенню суду,але наскільки я розумію,що під час ВП стягнення також заборонені. Десь через пів року активно пропонували закрити за тіло.А що скажете по Avira credit ті погрожували що додадуть до чорного списку і заблокують картку, а я їм кажу через 14 днів проплачу а вони не в яку
Такі ж самі як і клай. Нічого вони не зроблять. Не переживайте. Теж прострочка в них вже більше 10 днів.А що скажете по Avira credit ті погрожували що додадуть до чорного списку і заблокують картку, а я їм кажу через 14 днів проплачу а вони не в яку
У Мене просрочка два місяці, сьогодні написали , що передають у юридичний відділ, щоб заблокували всі мої рахунки.Уже рік прострочки у них. Дуже рідко нагадують про себе. Одна-дві смс на місяць і все
Блокувалка не вирослаУ Мене просрочка два місяці, сьогодні написали , що передають у юридичний відділ, щоб заблокували всі мої рахунки.
Теж з ними маю справу.. неадекватні реальноУ мене CLY образились ?![]()
Вони відходчиві. Скоро подзвонятьУ мене CLY образились ?![]()
Боятся нужно не черного списка, а звонков окружению, это самое вредное явление от МФО.Ви так переживаєте, що вони вас внесуть у чорний список до себе, що не зможете в них брати займ? Заблокувати картку вони не можуть, її блокують виконавці чи суд, згідно відповідного рішення.
А клай це яка кантора?вони зараз найбільше достають?Такі ж самі як і клай. Нічого вони не зроблять. Не переживайте. Теж прострочка в них вже більше 10 днів.
Діставали дуже спочатку. Але зараз ні. Пропонують закрити за тіло. Думаю їх закритиА клай це яка кантора?вони зараз найбільше достають?
ТОВ ЗаймерА клай це яка кантора?вони зараз найбільше достають?
Це після якого терміну просрочки?Діставали дуже спочатку. Але зараз ні. Пропонують закрити за тіло. Думаю їх закрити
ПіврокуТОВ Займер
Та ні ці ще не дуже, то вроді партнер авіри, авіра дуже лояльна, куди гірше каса наприклад чи мані4ю))
Це після якого терміну просрочки?
Через який час запропонували тіло ? ДякуюДіставали дуже спочатку. Але зараз ні. Пропонують закрити за тіло. Думаю їх закрити
Предыдущее сообщение, все написано же.Через який час запропонували тіло ? Дякую
На поступки не йдуть взагалі по списанню ?Уже рік прострочки у них. Дуже рідко нагадують про себе. Одна-дві смс на місяць і все