Кредит Cly. Погрожують проблемами. ТОВ займер

• Автор теми Автор теми Віктор22
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 3K

Віктор22

✩ Premium ✩
Дописи
12
Реакції
3
Бали
1760
Віктор22 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю кредит в Cly маю прострочку пропустити не має чим зарплата буде через 14 днів погрожують що будуть проблеми, що робити?

Маю кредит в Cly маю прострочку пропустити не має чим зарплата буде через 14 днів погрожують що будуть проблеми, що робити?
Нічого не робити. Теж є, прострочка 2 місяці. Дзвонять інколи, присилають смс і все.

Уже рік прострочки у них. Дуже рідко нагадують про себе. Одна-дві смс на місяць і все
А що скажете по Avira credit ті погрожували що додадуть до чорного списку і заблокують картку, а я їм кажу через 14 днів проплачу а вони не в яку

А що скажете по Avira credit ті погрожували що додадуть до чорного списку і заблокують картку, а я їм кажу через 14 днів проплачу а вони не в яку
Ви так переживаєте, що вони вас внесуть у чорний список до себе, що не зможете в них брати займ? Заблокувати картку вони не можуть, її блокують виконавці чи суд, згідно відповідного рішення.

Ці були надоїдливі в моєму випадку. Також казали,що заблокують всі рахунки для примусового стягнення. Але ВНН під час воєнного стану заборонено. Заблокувати можуть тільки по рішенню суду,але наскільки я розумію,що під час ВП стягнення також заборонені. Десь через пів року активно пропонували закрити за тіло.

Такі ж самі як і клай. Нічого вони не зроблять. Не переживайте. Теж прострочка в них вже більше 10 днів.

Уже рік прострочки у них. Дуже рідко нагадують про себе. Одна-дві смс на місяць і все
У Мене просрочка два місяці, сьогодні написали , що передають у юридичний відділ, щоб заблокували всі мої рахунки.

У мене CLY образились ?‍♀️

Вкладення

• 8FF00645-EF3A-4BF6-BD4B-A4AA9A4E03F7.webp
    8FF00645-EF3A-4BF6-BD4B-A4AA9A4E03F7.webp
    32.2 Кб · Перегляди: 459
Ви так переживаєте, що вони вас внесуть у чорний список до себе, що не зможете в них брати займ? Заблокувати картку вони не можуть, її блокують виконавці чи суд, згідно відповідного рішення.
Боятся нужно не черного списка, а звонков окружению, это самое вредное явление от МФО.
А черный список ради закрытия на выгодных для себя условиях я бы с удовольствием принял.

А клай це яка кантора?вони зараз найбільше достають?
ТОВ Займер
Та ні ці ще не дуже, то вроді партнер авіри, авіра дуже лояльна, куди гірше каса наприклад чи мані4ю))
Діставали дуже спочатку. Але зараз ні. Пропонують закрити за тіло. Думаю їх закрити
Це після якого терміну просрочки?

Назад
Угорі