Кредит +. Чи можливо з ними домовитись? Що відних можна

• Автор теми Автор теми Марік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 897

Марік

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
21
Бали
853
Марік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. У мене тіло кредиту 10000, пролонгаціями заплатив 9000 (вислали довідку про оплату) , хочуть ще 15000. Сьогодні 4 день просрочки((( Підкажіть, хто з ними мав справу, що від них чекати і чи можливо домовитись. Дякую за відповідь.

Привіт. У мене тіло кредиту 10000, пролонгаціями заплатив 9000 (вислали довідку про оплату) , хочуть ще 15000. Сьогодні 4 день просрочки((( Підкажіть, хто з ними мав справу, що від них чекати і чи можливо домовитись. Дякую за відповідь.
У меня в кредит плюс тоже тело 10000, делала в прошлом месяце пролонгацтю на 5000, а теперь в просрочке больше 20 дней, звонят редко мне и контактным, разговаривают отвратительно, угрожают! Там баба звонит, вобще за языком не следит... не знаю чего от них ожидать

через пару месяцев предлагают закрыть за тело. отбитые,звонят всем с угрозами

У меня в кредит плюс тоже тело 10000, делала в прошлом месяце пролонгацтю на 5000, а теперь в просрочке больше 20 дней, звонят редко мне и контактным, разговаривают отвратительно, угрожают! Там баба звонит, вобще за языком не следит... не знаю чего от них ожидать
У мене поки смс і робот 2 рази в день звонить. Думаю з понеділка почнеться((((

Вы в теме манивео спрашиваете за кредит плюс?

Вы в теме манивео спрашиваете за кредит плюс?
Перепрошую. Не побачив?
Ну да... в выходной обычно робот звонить, а вот рабочая неделя- хоть вешайся!
Домовлятись якось пробували? Кому звонять?

Останнє редагування:
Назад
Угорі