Кредит cashberry. Закрыла

В мене 6т. тіло кредиту платила пролонгаціями. Написали смс що у них акція, списання відсотків, думала пропонують оплатити тіло кредиту, але виявилось:ОСЬ СМС.
Доброго дня.
Загальна сума заборгованості за кредитним договором на 13.08.2021 складає 19378 грн.
Ми пропонуємо часткове списання %, при сплаті 14147 грн, ми можемо кредит закрити.
Якщо ви згодні, то нам потрібен час щоб підготувати документи для списання.
Або ви можете скористатись послугою реструктуризація в особистому кабінеті. Вся сума боргу 19378 грн. фіксується та ділиться на 6 платежів (3 місяці), платежі кожні 14 днів.
Тільки такі умови ми можемо вам запропонувати.

В мене 6т. тіло кредиту платила пролонгаціями. Написали смс що у них акція, списання відсотків, думала пропонують оплатити тіло кредиту, але виявилось:ОСЬ СМС.
Доброго дня.
Загальна сума заборгованості за кредитним договором на 13.08.2021 складає 19378 грн.
Ми пропонуємо часткове списання %, при сплаті 14147 грн, ми можемо кредит закрити.
Якщо ви згодні, то нам потрібен час щоб підготувати документи для списання.
Або ви можете скористатись послугою реструктуризація в особистому кабінеті. Вся сума боргу 19378 грн. фіксується та ділиться на 6 платежів (3 місяці), платежі кожні 14 днів.
Тільки такі умови ми можемо вам запропонувати.
Олени они мне так же предложили только реструктуризация 30000 тис

Успела закрыть их до просрочки, тело было 1200 , попросила через техподдержку удалить личный кабинет, ответили, что не могут согласна ЗУ об обработке персональных данных.:crazy: уточнила у них в каком пункте это прописано, отморозились, ну не д*билы, а?
При чем в creditbox когда писала, удалили сразу, прописав, что не смогу восстановить. Я и не расстроилась)

Назад
Угорі