Кредит альфа банк. То продають колекторам, то до суду подають

• Автор теми Автор теми Soonyou
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
На якій ви зараз стадії ,якщо не секрет?
Я вже 3 роки їм не плачу. В мене загальна сума більша ніж у вас. 3 кредити в цьому банку. По двох написи робили, які я знесла , інший продали колекторам

Тут справа в не тому ,справа в тому що я розглядала варіант і їм пропонувала виплатити ту суму яка залишилась ,це товарний кредит ,на що вони відповіли що можуть тільки реструктуризувати!
На каких условиях брали товарный кредит? Нужно смотреть кредитный договор: сумму товара и сумму кредита, сумму ежемесячных платежей и что в них входит. Если это чистая рассрочка на товар ( без переплат), то с Вашей суммой, выгоднее ее выплатить, нежели судиться. Нужно все просмотреть и просчитать.

На каких условиях брали товарный кредит? Нужно смотреть кредитный договор: сумму товара и сумму кредита, сумму ежемесячных платежей и что в них входит. Если это чистая рассрочка на товар ( без переплат), то с Вашей суммой, выгоднее ее выплатить, нежели судиться. Нужно все просмотреть и просчитать.
Сума товара 41 000
Переплата 9 000
Платеж 2000 +_ на 2 года
Понятно что вигодней оплатить ,но суму которую они хотят ,слишком большая !(
Я отправляла письмо в банк что я согласна оплатить ту суму которая осталась 2 платежами ,что 18 к отдам без проблем,но пока молчат !

Так ,виплата 2500 кожного місяця ,на 1 рік

18 000 це залишилось ,а по новій реструктуризації вони пропонують 30 000
Тобто на рік по 2500 але там більше є місяці і 2700 !
з альфою жодноі резтруктуризаціі.
підписавши іі ви «узаконите» всі іх нарахування по первісному договору.
а знаючи альфу можу припусти, що там не все так просто))

Останнє редагування:
Я ніяк не можу домовитися з ними,щоб закрити ...Мій кредит у розмірі 6700 за 3 роки пройшов мабуть по всіх колекторських шарагах і зараз у дебтфортів.Не хочуть закривати по скидці,я їм тіло запропонувала по 1000 щомісячно,а вони ні і все,20000 тисяч однією сумою...😁😁😁😁дурачки....вони все ще сподіваються,що я їм все віддам...з відсотками ..написала,як буде вигідна пропозиція на моїм умовах,хай напишуть...

Я ніяк не можу домовитися з ними,щоб закрити ...Мій кредит у розмірі 6700 за 3 роки пройшов мабуть по всіх колекторських шарагах і зараз у дебтфортів.Не хочуть закривати по скидці,я їм тіло запропонувала по 1000 щомісячно,а вони ні і все,20000 тисяч однією сумою...😁😁😁😁дурачки....вони все ще сподіваються,що я їм все віддам...з відсотками ..написала,як буде вигідна пропозиція на моїм умовах,хай напишуть...
ну, то і не треба домовлятися)
ач які цаци, ну дєло хозяйське. не хочуть так - не отримають ніяк

Я ніяк не можу домовитися з ними,щоб закрити ...Мій кредит у розмірі 6700 за 3 роки пройшов мабуть по всіх колекторських шарагах і зараз у дебтфортів.Не хочуть закривати по скидці,я їм тіло запропонувала по 1000 щомісячно,а вони ні і все,20000 тисяч однією сумою...😁😁😁😁дурачки....вони все ще сподіваються,що я їм все віддам...з відсотками ..написала,як буде вигідна пропозиція на моїм умовах,хай
Сильно тиснуть чи час від часу ?

Я вже 3 роки їм не плачу. В мене загальна сума більша ніж у вас. 3 кредити в цьому банку. По двох написи робили, які я знесла , інший продали колекторам
А після знесення напису вони в суд не подали?

Якщо я підписувала реструктуризацію коли була вагітна, чи можна щось змінити коли подадуть до суду.

Визнання договору не дійсним(ст.233ЦКУ), що було підписано під впливом тяжкої обставини.

Назад
Угорі