Кредит 7 вперті барани

• Автор теми Автор теми SanchesI
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
Не йдуть на лояльні умови стоять на своєму і все.8 день прострочення .Скілтки від них чекати покращення вони мене вже бісять я їм виплатила вже три тіла по пролонгаціях. Я вже чесно втомилась і це тільки дві прострочки в них і кредит плюс що буде далі
Сьогодні закрила за пів тіла.
Протермінування 4.5 місяці.
Треба просто чекати.

Сьогодні закрила за пів тіла.
Протермінування 4.5 місяці.
Треба просто чекати.
Я вам дякую буду чекати я не буду їх кормити більше так вони мені написали передамо колекторам і там теж знижки не буде я пишу передавайте по фіг

Я вам дякую буду чекати я не буду їх кормити більше так вони мені написали передамо колекторам і там теж знижки не буде я пишу передавайте по фіг
Те що ви пишите їм до лампочки, ігнор працює найкраще. Чекайте, самі запропонують.

Те що ви пишите їм до лампочки, ігнор працює найкраще. Чекайте, самі запропонують.
Я рада,що на самому початку знайшла цю групу.
І навіть,якщо будуть суди,то краще витрачу гроші на якісного захисника,ніж буду кормити шаленими відсотками.

Я рада,що на самому початку знайшла цю групу.
І навіть,якщо будуть суди,то краще витрачу гроші на якісного захисника,ніж буду кормити шаленими відсотками.
Це вам вони кредит 7 чи колектори за пів тіла запропонували?

Це вам вони кредит 7 чи колектори за пів тіла запропонували?
Credit7.
Вони найчастіше передають уже колекторам,коли пропозицію в пів тіла не оплачуєте.
Якщо ви вже виплатили 2 тіла,то навіщо платите.
Почекайте,закриють самі.
Пролонгація-це зло.

Назад
Угорі