Кредит 7 вперті барани

• Автор теми Автор теми SanchesI
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
У вас скільки про строчка була коли почали пропонувати ?
В мене з вересня,я просрочив був реструктуризацію , поспішив і оформив.Спочатку брав 18 порахували 30 тис , сплатив 9200 тільки

В мене з вересня,я просрочив був реструктуризацію , поспішив і оформив.Спочатку брав 18 порахували 30 тис , сплатив 9200 тільки
То ще по божески в мене вже переплата в них з вересня три тіла

Вже мільйон разів мусолили тему про штрафи) шараги зараз мають право нараховувати штрафи, все крапка

Вже мільйон разів мусолили тему про штрафи) шараги зараз мають право нараховувати штрафи, все крапка
З ними можна домовитися, минулого місяця була пропонують,чому зараз не можна підключити?)

Но одне точно ,що загальний розмір штрафів та пені не повинен перевищувати 50% від тіла кредиту,якщо тіло більше ніж мінімальна ЗП

Не понимаю.. то имеют право, то не имеют...
з початку теми почитайте

Не йдуть на лояльні умови стоять на своєму і все.8 день прострочення .Скілтки від них чекати покращення вони мене вже бісять я їм виплатила вже три тіла по пролонгаціях. Я вже чесно втомилась і це тільки дві прострочки в них і кредит плюс що буде далі
Ну це ви занадто їм заплатили... у грудні 1 з платежів 14к??? Ох#реть апетити!

Юрист з форуму говорив. Вже не згадаю у якій темі 🫣
Тарас казав

Вони за декілька місяців пропонують тіло, головне не поспішати з тим
А якщо і за кілька місяців не буде коштів, то що роблять кредит7?продають чи йдуть в суд?

Ой вони на початку такі теж були на сьогодні в мене прострочення десь місяць, пишуть на вайбер будуть ласка тільки не ігноруйте давайте ми вам знижечку а ви все закриєте та й забудем, (тіло 35) на сьогодні хотіли ще 5 зверху!
Кажу ні тільки тіло можу і по частинам😂
Він типу та ну нє це ж не по правилам не можем так, кажу ну ні то ні😆

Ой вони на початку такі теж були на сьогодні в мене прострочення десь місяць, пишуть на вайбер будуть ласка тільки не ігноруйте давайте ми вам знижечку а ви все закриєте та й забудем, (тіло 35) на сьогодні хотіли ще 5 зверху!
Кажу ні тільки тіло можу і по частинам😂
Він типу та ну нє це ж не по правилам не можем так, кажу ну ні то ні😆
Я з кожного з вас по трохи собі досвіду беру і оборонятимуся

Не йдуть на лояльні умови стоять на своєму і все.8 день прострочення .Скілтки від них чекати покращення вони мене вже бісять я їм виплатила вже три тіла по пролонгаціях. Я вже чесно втомилась і це тільки дві прострочки в них і кредит плюс що буде далі
8дней мало, просто ждите предложат тело, потом пол тела... если б все через 8дней соглашалсь на лояльнi умови, то смысла б в ихнем бизнесе не было.

Кстати ваши оплаты и пролонгации до одного места (извините за выражение) мне и без оплат на пол тела через месяца 3 согласились. А тело большое было 25+

ну придурошні дайте мені погасити і забути вас вони мене з весною вітають

Вкладення

• IMG_7434.webp
    IMG_7434.webp
    61.3 Кб · Перегляди: 99
ну придурошні дайте мені погасити і забути вас вони мене з весною вітають
Это только смс, удалил и забыл, я вот с менеджером в чате не могу никак расстаться по любому мфо, когда предлагает выгодно, а денег нет и этот менеджер не один, и думаешь как и кому первому выгодно оплатить, когда дегьги будут . Так тоже делаю глупость...

А переживать за эти смс и сообщения бота на вайбер... жизни не хватит

Назад
Угорі