Кредит 7 написав .

• Автор теми Автор теми Пронька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Пронька

Форумчанин
Дописи
511
Реакції
624
Бали
2755
Пронька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Хотіла запитати про смс такого змісту.‘'те що кредиту 7 оператор мобільного з' язку надав мою телефону книгу'' Брехня чи ні? Просто не можу найти тему. Дякую.

І мені таке ж прислали.
Не думаю, що правда.
****** - як вони не можуть зрозуміти, що вони ні копійки не отримують, якщо будуть застосовувати такі методи. Нормальним і адекватним заплачу, а тим, хто навіть просто лякав - нічого не дам.

Добрий день. Хотіла запитати про смс такого змісту.‘'те що кредиту 7 оператор мобільного з' язку надав мою телефону книгу'' Брехня чи ні? Просто не можу найти тему. Дякую.
Конечно брехня))

Вот приезжали))

Вкладення

• IMG_20191214_130828.webp
    IMG_20191214_130828.webp
    57.6 Кб · Перегляди: 83
Оператор не має право надавати таке)
Порилась в гуглі. Оказується тільки тоді оператор може надати коли проти мене відкрита кримінальна справа. А по МФО тільки цивільні суди значить чмокен чупачупса їм. А якщо з операторів хто ризикне піти на таке то я можу відсудити довольно гарненько суму. Так що так.

С
Стандартная пугалка...а вообще они конченые...как по мне одна из самых противных контор...и чего то мне кажется что они связаны с идея банком,так как они трезвонтли контактам моим , которые есть только в идея банке

С
Стандартная пугалка...а вообще они конченые...как по мне одна из самых противных контор...и чего то мне кажется что они связаны с идея банком,так как они трезвонтли контактам моим , которые есть только в идея банке
Ну в ідея банку в мене не має нікого. По Привату пошуршали по родинах але не вони, а Моньки4you.

Ну в ідея банку в мене не має нікого. По Привату пошуршали по родинах але не вони, а Моньки4you.
Моей подруге звонила какая то конченая пьяная баба... Ну подруга даже не поверила что это какая то фин организация ...подумала что мошенники... Так что долбаные мфо ,следите что б ваши звонилки не бухали)))))

Моей подруге звонила какая то конченая пьяная баба... Ну подруга даже не поверила что это какая то фин организация ...подумала что мошенники... Так что долбаные мфо ,следите что б ваши звонилки не бухали)))))
Там без такого не реально ?

Це полнєйший брєд. На яких основаніях оператор може надавати таку інфу? Мені теж таке приходило , тільки не тел книгу знайшли через оператора мобільного зв'язку,а сосіда через приват банк (у нього там кредит був) приват інфу злив тай усе. Не хвилюйтесь, це брєд очєрідної шараги

Только что прислали ,человеку не имеющему отношение ко всему что по геолокации она 2 на выезд. Мне тоже прислали S91215-150503.jpg
Мне прислали и человеку, вообще не имеющему к этому отношения.

Конечно брехня))

Вот приезжали))
Еще сегодня пришло от Кретин 7 '‘'''''''Зайдіть в особистий кабінет та натисніть кнопку"Продовжити".Вам одразу прийде код з підтвердженням,який необхідно ввести.В документах у вас буде додатковий договір.'‘'''''' Что то замишляють.???

Еще сегодня пришло от Кретин 7 '‘'''''''Зайдіть в особистий кабінет та натисніть кнопку"Продовжити".Вам одразу прийде код з підтвердженням,який необхідно ввести.В документах у вас буде додатковий договір.'‘'''''' Что то замишляють.???
Я думаю замышляют что-то)) я бы не заходила)) но если решите зайти,напишите что потом будет))

Самая конченнач контора,звонили моей маме на работу,через каждые 10 минут,говорили ей бери пакет иди попрощайничай гаси долги дочери,мне говорили что на работе маму задолбут и ее уволят. Звонили начальнику но тот их послал

Все (( мне запретили выезд ((

Вкладення

• Screenshot_2019-12-16-11-08-32-906_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-12-16-11-08-32-906_com.android.mms.webp
    68.2 Кб · Перегляди: 48
Назад
Угорі